Kevin De Bruyne
Volledig scherm
Kevin De Bruyne © Rv

Kevin De Bruyne ‘verkoopt’ nu ook hemden: Amerikaans merk gebruikt Duivel als uithangbord

Premier LeagueVoetballer wordt gelegenheidsmodel. Kevin De Bruyne is het nieuwe gezicht van UNTUCKit, een Amerikaans hemdenmerk. De Rode Duivel (28) moet de hemden mee helpen lanceren in het Verenigd Koninkrijk. Het is zijn eerste commerciële deal sinds hij begin dit jaar bij RocNation tekende, de talentenfabriek van Jay-Z.

13 reacties

  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Jaloerse berichten hier, Kevin heeft gelijk, lekker wat bijverdienen. Geld kan nooit genoeg zijn. Het is mijn type soort hemp ook niet, maar wat geeft het ? Laten wij niet hypocriet zijn , als wij die kans ook kregen pakten wij die ook met beide handen aan. Het is toch heerlijk om een paar duizend euro per maand op je rekening te krijgen. De eerste die zegt dat het niet zo is, is de grootste leugenaar. En Kevin betaalt meer belastingen dan men denkt.
  • eric debanne

    4 jaar geleden
    Kassa...kassa ......! Bijverdienste want die verdient niet genoeg bij city ... Nee is een joke ...wij zouden het ook doen natuurlijk ... Hopelijk speelt hij super op het EK voor de rode duivels !
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Laat die jongen doen. Hij moet binnen zijn voor zijn 35. Daarom betalen ze ook zo weinig sociale bijdragen in het voetbal. Na hun 35 zijn ze versleten en kunnen ze ook niet meer werken.
  • censor

    4 jaar geleden
    Die Baby-face is eindelijk weg.....
  • Peter Pastijn

    4 jaar geleden
    Gewoon doen wat bij je past... niet mijn stijl die hemden maar gewoon zoveel mogelijk deals afsluiten tijdens de 8-15 jaar dat je in de schijnwerper staat. Dat heet nu eenmaal economische waarde hebben! Blij voor kevin en alle andere spelers