Michael en Corinna Schumacher.
Volledig scherm
Michael en Corinna Schumacher. © AP

Vrouw Schumacher reageert op uithaal ex-manager: “Het is Michaels wens om zijn gezondheidstoestand geheim te houden”

Formule 1Corinna Schumacher, vrouw van Formule 1-legende Michael (50), reageert in een gesprek met ‘She’s Mercedes Magazine’ op de uithaal van Willi Weber, de voormalige manager van Schumi. Volgens die laatste wil Corinna de waarheid achter de toestand van Michael Schumacher zo veel mogelijk verbergen. “Dat is net zijn verlangen.”

15 reacties

  • Polutnik Ronald

    4 jaar geleden
    Schumacher kan misschien nog niet eens praten , en dan zegt zijn vrouw dat het zijn wil is . Schumacher kennende zou niets anders doen dan maar in de belangstelling te kunnen staan .
  • Robbe Vanslambrouck

    4 jaar geleden
    Dit is een pure privézaak. Ik snap dat de fans willen weten hoe het met Schumi gaat, maar als de familie daar niets wil over zeggen, dan hebben wij daar niets over te zeggen. Respecteer de wensen van de familie en koester de momenten waar Schumi z'n brilliantie toonde. Misschien is het ook beter om niet zoveel te weten. Kunnen de fans niet teleurgesteld zijn.
  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    Marie Vandam dat denk ik ook zolang de mensen niet weten hoe de toestand is zullen zijn fans zaken van hem blijven kopen eenmaal iedereen weet hoe hij ervoor komt zal dat mindere. Inkomsten daar gaat het om.
  • Dirk Kerkhof

    4 jaar geleden
    Verstandige vrouw. Wat belang heeft het te weten hoe zijn toestand is, dat is prive.
  • Rayan El Arami

    4 jaar geleden
    Laat die mensen met rust! Het zijn onze zaken niet. Die mensen hebben ook recht op een privéleven. 't Is niet omdat iemand ergens in uitblinkt dat hij opeens de eigendom van de massa is. Typisch die fakebook generatie weer: meent dat ze het recht hebben om alles van je te weten. Bah!