BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Ons rapport: één Duivel net geslaagd, spitsen krijgen gelijke score. Geef ook zelf punten

Rode DuivelsWat ging het weer bijzonder vlot voor de Rode Duivels. Ook Rusland, de lastigste klant in de groep, kreeg duidelijke cijfers aangesmeerd: 1-4. Eén speler is er nipt door op ons spelersrapport, voor de rest allemaal 6'en en 7'en. Geef helemaal onderaan ook zelf punten! 

9 reacties

  • Guy Chaves Daguilar

    4 jaar geleden
    Niet Lukaku’s beste match inderdaad maar als je een assist en een doelpunt hebt dan heb je je taak volbracht. Punt aan de lijn, heer Wouters. Altijd klagen en zaniken op Lukaku maar ik zie geen spitsen die hem eruit spelen. Anyone?
  • Jacques Hillaert

    4 jaar geleden
    Eerste helft heel sterk, en die zever van de Russen waren niet goed genoeg, als de tegenstrever sterk is dan is de tegenpartij meestal minder goed maar dat komt door de klasse van de tegenstander, tweede helft was een beetje berusten en dat mag niet , gaan voor een monsterscore was beter geweest
  • Lucas Vissers

    4 jaar geleden
    Lukaku te statisch, door te weinig technische bagage ! Buiten het doelpunt niet gezien !
  • Jos driesen

    4 jaar geleden
    Zonder Eden halen ze de kwart finale niet eens. Voor de rest is dit wel degelijk de beste generatie dat België ooit gehad heeft, dus Europees kampioen wie weet. Ik hoop het voor ons land en ook voor de spelers!
  • Filip Vanlaeken

    4 jaar geleden
    Faire analyse. Mertens' inzet zonder de bal verdient een Nobelprijs.