Informateur Paul Magnette (PS).
Volledig scherm
Informateur Paul Magnette (PS). © Photo News

Paul Magnette brengt morgen verslag uit bij de koning - wordt zijn opdracht verlengd?

Informateur Paul Magnette (PS) brengt morgenmiddag om 15 uur verslag uit bij de koning. Magnette praatte de voorbije dagen met vertegenwoordigers van tien partijen die voor regeringsdeelname in aanmerking komen. De kans is groot dat de koning de opdracht van Magnette zal verlengen. 

9 reacties

  • Marc Baeyens

    4 jaar geleden
    Zolang de Vlaamse trado-partijen zich niet laten omkopen door de PS, zit de federale regering op slot.
  • Marc Baeyens

    4 jaar geleden
    Zolang de Vlaamse trado-partijen zich niet laten omkopen door de PS, zit de federale regering op slot.
  • peter destoop

    4 jaar geleden
    hoe zong Dr Annes P. het ook al weer ??? heen en weer, heen en weer
  • Paul Philippaerts

    4 jaar geleden
    Ze zijn nog altijd in discusie over de postjes van de nationale regering. Het programma is snel in elkaar geschoven, besparen besparen besparen, want de schatkist is een bodemloos vat, waaruit vandaag kan geput worden wat er vandaag in wordt gestort. Ondertussen moet er wel bij de eu geleend worden maar dat is geen probleem de eu drukt de biljetten op verzoek en zoveel je wil. Volledig gratis geen intrest verschuldigd dat is toch een geweldige uitvinding voor eens staat met een torenhoge schuld.
  • Mady Vermeulen

    4 jaar geleden
    Magnette mag dan Magnette zijn, ook hij is duidelijk nog niet aan de nieuwe patatjes. De "Vlaamse" partijen die hem aan een regering helpen waarin de Vlamingen niet eens voor 30 % vertegenwoordigd worden wéten dat ze hun doodvonnis tekenen als ze dat doen. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat Magnette slaagt in zijn koninklijke opdracht.....