Zita Wauters wordt lijkbleek als ze hoort hoeveel jongeren in het ziekenhuis terechtkomen na alcoholmisbruik: “Ik moet even gaan zitten”

TVZita Wauters, dochter van Clouseau zanger Koen, had het vandaag even moeilijk in ‘Make Belgium Great Again’. Frances Lefebure nam haar mee naar een ziekenhuis, waar hen werd uitgelegd hoeveel jongeren er wekelijks worden opgenomen met alcoholvergiftiging. Daarnaast krijgen ze te horen over de mogelijke gevolgen: seksueel misbruik, botbreuken en zelfs stikken in je eigen braaksel, met de dood tot gevolg. Zita krijgt het daarna even moeilijk en trekt wit weg. “Sorry, ik moet even gaan zitten, want ik zie vlekjes en mijn geluid valt weg”, stamelt ze. “Ik vind dat wel schokkend, al die mensen die daaraan doodgaan... Ik dacht dat er meer jongeren hun limiet konden inschatten.” 

6 reacties

  • lieve vanderstraeten

    4 jaar geleden
    Precies wereldvreemd, nooit naar het nieuws gekeken, of nooit een krant gelezen?
  • Dirk Brouns

    4 jaar geleden
    Oei die zijn ze ook aan het lanceren. Wat is haar talent buiten de dochter van ?
  • MYRTHE PASS

    4 jaar geleden
    Wat doet dat kind op de televisie? Moet zij absoluut ook een BV worden, omdat ze de dochter is van Koen Wauters. Ik vond dat ze streken had en een uitdagend topje droeg. Je merkt aan haar gedrag, dat we nog met een kind te doen hebben. Moet zij de volgende Laura Tersauro worden?
  • Erwin Verdonck

    4 jaar geleden
    Als rolmodel voor de jeugd had Zita Wauters wel beter haar autogordel op de juiste manier omgedaan...
  • Jens van den Broeck

    4 jaar geleden
    Iedereen is uiteindelijk vrij om te doen wat ze willen. Het wordt pas een probleem wanneer het anderen hindert. Ik pleit daarom nog altijd voor de privatisering van de sociale zekerheid. In de VS betaal je maximum 4000 euro per jaar voor een volledige gezondheidsverzekering, en ongeveer 1/5 aan belastingen (dus dat heb je direct terugverdiend).