Links: Lukaku en Mourinho. Rechts: Steve Walsh.
Volledig scherm
Links: Lukaku en Mourinho. Rechts: Steve Walsh. © Photo News/REUTERS

Ex-technisch directeur van Everton trapt na richting Lukaku: “Ik heb Mourinho gewaarschuwd: Lukaku is een beetje een baby”

Buitenlands voetbalEen vervanger van het niveau van Romelu Lukaku vond hij nooit bij Everton en dat kostte hem uiteindelijk zijn job. Toch kan Steve Walsh, slechts een seizoen technisch directeur bij de Engelse middenmoter, het niet laten om even subtiel na te trappen naar Big Rom: “Ik waarschuwde Mourinho destijds: Lukaku is een beetje een baby.”

20 reacties

  • Werner Humblé

    4 jaar geleden
    Dat ziet het kleinste kind dat Lukaku een verwend nest is die je constant over zijn bolleke moet aaien als hij eens iets goed heeft gedaan . Ik zou hem niet moeten hebben in mijn team en Hazard al evenmin De Bruyne daarentegen altijd zou zelfs een ploeg rond hem bouwen .
  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Hoogmoed, aandacht trekker, overschat, geen werklust etc.etc......Het is moeilijk te verteren voor sommigen dat Lukaku topscorer aller tijden is van de Rode Duivels, en dat hij in Italie nu al populair is. Een spits wordt afgerekend op doelpunten niet op werklust. Ieder echte spits is egoistisch, zie C.Ronaldo, want die leven op doelpunten. Dat is hun enigste taak. De rest moet het elftal doen op topniveau. En Lukaku doet precies wat de spelers en club van hem verwachten...scoren..
  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Lukaku is gewoon een wereldspits, hij is geen C.Ronaldo of Messi, gelukkig niet, hij heeft zijn eigen identiteit. Lukaku is geen man die 3 verdedigers wegspeelt en scoort. Hij staat gewoon op de juiste plaats en scoort. Ook dat is kwaliteit. Helaas weten de meesten dat hier niet, die zien liever iemand die keihard werkt en weinig of niet scoort. Nee, ik ben geen fan van Lukaku, maar heb wel bewondering voor spelers met uitzonderlijke kwaliteiten, en Lukaku is zo iemand.
  • Dirk Loockx

    4 jaar geleden
    Lukaku moet niet een ganse match als een kip zonder kop in het rond hollen. Tegen de Russen, een assist en een doelpunt, meer moet dat niet zijn. Scoort 52 goals voor de Rode Duivels in 84 matchen, dat is absolute klasse. Heeft er bij Inter ook al 9 in het mandje liggen en het is nog maar half november. Romelu is een wereld spits. Van een Club supporter.
  • Ronald Dierckx

    4 jaar geleden
    Daar zijn de Lukakuhaters weer. Zeg dan eens welke spits het beter kan ipv steeds jullie gal te spuwen op Lukaku of een hele match te bekijken om toch maar iets negatief te vinden. Jullie moesten je schamen