Magnette krijgt van koning Filip wat meer tijd om de patstelling rond de regeringsvorming te doorbreken.
Volledig scherm
Magnette krijgt van koning Filip wat meer tijd om de patstelling rond de regeringsvorming te doorbreken. © BELGA

Opdracht informateur Paul Magnette (PS) met één week verlengd: “Nuttig om verder te gaan”

Koning Filip heeft de opdracht van informateur Paul Magnette met een week verlengd. Dat heeft het Paleis bekendgemaakt, na afloop van de audiëntie van de PS-voorzitter bij de koning. Op maandag 25 november brengt Magnette opnieuw verslag uit bij het staatshoofd.

48 reacties

  • Guido Claesen

    4 jaar geleden
    Een paar maanden regeren en dan worden de stekker eruit getrokken en komen er nieuwe verkiezingen. Tja wie gelooft nu nog in al die onzin. Een regering maken gewoon om er een te hebben, dat loopt nooit goed af.
  • vanaeken jokke

    4 jaar geleden
    Hoe gaat hij dat betalen Gino Denil kostprijs 8.5 miljard komt er bovenop wil hij dat uitvoeren.U bent dezelfde dromer als de PS leden.Werken in het zuiden dan moeten er eerst bedrijven willen komen en die komen er niet omdat er constant stakingen zijn verder Dromen Gino.
  • Luc Lepoudre

    4 jaar geleden
    Dit is een poppenkast die er niet toe doet in een staat die defacto bankroet is. Dat hij het eens heeft over budget en financiën. Diegene die dit toejuichen geloven nog in Sint-Niklaas. Maar natuurlijk als de Vlamingen achteraf de rekening moeten betalen. Vlaanderen betaalt nu al 70 pct van de belastingen in dit onland.
  • Maria de swert

    4 jaar geleden
    Nuttig , zou niet weten waarom of is hij God de Vader , beloven dat kan iedereen , maar iets realiseren dat is een ander paar mouwen en daar komt gewoonlijk toch niets van in huis dus stopt er maar mee TIJDSVERSPILLING !!!!
  • Willy Devroey

    4 jaar geleden
    Zolang al de Vlamingenhaters (Cdh, Ecolo een deel v Mr En vooral PS) deel blijven uitmaken van de onderhandelingen zal er niet veel bewegen. Maar de boemerang zou kunnen terugvliegen als er nieuwe verkiezingen komen. Dan hebben ze niet te kiezen met wie ze willen regeren.