REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Julian Assange klaagt over slechte computer in cel

WikiLeaks-oprichter Julian Assange, die zich voorbereidt op zijn zaak tegen uitlevering aan de Verenigde Staten, beklaagt zich erover dat hij een ondeugdelijke computer in de gevangenis heeft gekregen. Dat zei zijn advocaat vandaag voor een Britse rechtbank.

3 reacties

  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 50 weken. Omdat hij een strafbaar feit pleegde. En dat was in het VK. Onderduiken in de ambassade van Ecuador. Terwijl zijn leven op het spel stond. De rechter die deze straf uitgesproken heeft mag zich heel diep schamen. En handelde waarschijnlijk onder druk vanuit de VS.
  • George Verbeek

    4 jaar geleden
    Assange heeft zijn leven opgeofferd om de vuile geheimen van de VS naar buiten te brengen, en dient hiermee de vrijheid van ons allemaal. Kijk maar eens op wikileaks. De waarheid mag geweten zijn, en Assange verdient alle steun. Dankzij zulke moedige mensen leven wij in vrijheid.
  • Geert Vaelen

    4 jaar geleden
    Dan had ie maar niks moeten mispeuteren waardoor ie daar terecht gekomen is, dan had ie thuis netjes een deftige pc. Of moet meneer ineens een stevige gamepc hebben of zo? Nogal eisen dat ie heeft voor een crimineel die niet eens snapt dat ie een STRAF krijgt, geen beloning.