Dries Mertens werd snel na de pauze vervangen in Sint-Petersburg.
Volledig scherm
Dries Mertens werd snel na de pauze vervangen in Sint-Petersburg. © BELGA

Martínez kondigt enkele wijzigingen in basiself aan, Dries Mertens keerde zonder averij terug

Rode DuivelsRoberto Martínez voert voor de ‘feestmatch’ van dinsdag tegen Cyprus enkele wijzigingen door in vergelijking met de elf die in Rusland aan de aftrap stonden. Afhankelijk nog van de laatste training van vanavond, waaruit moet blijken welke spelers volledig fit zijn. Al zeker niet Chadli en ook Vermaelen blijft aan de kant. Rond Dries Mertens alvast goed nieuws: de aanvaller van Napoli heeft geen blessure overgehouden aan de trap die hij in Sint-Petersburg incasseerde.

4 reacties

  • Filip Vanlaeken

    4 jaar geleden
    Ook tegen Rusland teerden we op kwaliteiten vd spelers, niet de strategie. Martinez is de zwakste schakel en die zwakte wordt keer op keer blootgelegd. Snel buiten aub, liefst nog voor het EK.
  • Peter Debrouwer

    4 jaar geleden
    Martinez, er is nog altijd een verschil tussen spelers die een waardige vervanger zijn van vaste waarden en spelertjes die opgesteld worden omdat dat opgedrongen wordt door derden of favoritisme !!!
  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Het moet een feest zijn, dus altijd het sterkste elftal opstellen. Het publiek betaald hiervoor. Niet met een veredeld B-elftal optreden, dat is niet respectvol voor de mensen die veel geld voor hebben betaald om deze wedstrijd live bij te wonen. Gooi in de 80e minuut enkele invallers in, daar kan het publiek mee leven.
  • Theo Collewaert

    4 jaar geleden
    Castagne en Tielemans zijn toch geen versterkingen. Torgen Hazard daarentegen heeft al meermaals bewezen dat hij op hetzelfde niveau staat als de meeste fanionspelers.