Aflevering 5: De hofleverancier. Foto: Marijn Devalck en Jakob Beks.
Volledig scherm
Aflevering 5: De hofleverancier. Foto: Marijn Devalck en Jakob Beks.

Nu hij opduikt in de nieuwe ‘Kampioenen’-film zendt Eén afleveringen met BTW weer uit: “Voor mij hoefde dit niet”

TVHij leek wel verbannen, maar Bernard Theofiel Waterslaeghers - het typetje van acteur Jakob Beks (66) in ‘F.C. De Kampioenen’ - komt terug: op het witte doek én op tv. Bijster enthousiast klinkt hij niet.

7 reacties

  • Bix Froefel

    4 jaar geleden
    Hilarische namen: DDT en BTW. Vlaanderen in een notendop.
  • Nicholas Vanbelle

    4 jaar geleden
    ik vond dit zelfs nog beter of met fernand maar ddt blijft toch wel tbeste en er zijn in het echt ook mensen met zo'n betweterige kant laat toch zien dat er veel verschillende mensen zijn met verschillende karakters
  • Opa Roger

    4 jaar geleden
    NEEEEEE he toch deze afleveringen niet zeker . arme VRT stop aub me fcdk duw ze niet langer door onze strot berg ze 20 jaar op en probeer ze dan nog is voor een vernieuwd publiek .
  • Robin Verheyden

    4 jaar geleden
    Ik ben het eens met Wendy Vandereycken, al was de geforceerdheid van het personnage waarschijnlijk ook voor een deel aan het script te wijten.
  • Wendy Vandereyken

    4 jaar geleden
    Het personage van BTW was te geforceerd, overacting. En daarom kwam het niet grappig over. Eigenlijk zijn De Kampioenen nooit meer hetzelfde geweest nadat DDT uit de reeks verdween. De eerste 8 seizoenen waren de beste. Dus ik denk dat deze herhalingen ook nu niet zullen aanslaan bij veel kijkers.