Trebel, één van de grootverdieners uit onze Belgische eerste klasse.
Volledig scherm
Trebel, één van de grootverdieners uit onze Belgische eerste klasse. © BELGA

Ook N-VA wil topvoetballers de volle pot doen betalen

Belgisch voetbalN-VA heeft zijn standpunt klaar in verband met de fiscale en RSZ-voordelen in de sport, waar vooral grootverdieners - en dus vooral voetballers - van genieten. De partij hield zich lang op de vlakte over dat thema, maar met hun voorstel gaan ze nu plots nog verder dan Open Vld en CD&V. Dat schrijven de Mediahuis-kranten vandaag. 

86 reacties

  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Ze hebben in het verleden geweldige cadeau's uit gedeeld de politiek althans die van de traditionele partijen(CD&V,openVLD,SPa) en het zou nu niet meer dan normaal zijn dat men een geleide overgang maakt.
  • janpiere ledure

    4 jaar geleden
    Dat is toch normaal dan ze moeten betalen, Ik heb geel mijn leven gaan werken en belastingen betaald !! Ik ben nu in pensioen en moet nu nog en moet nog belastingen betalen op mijn pensioentje.
  • Lucas Vissers

    4 jaar geleden
    Iedereen gelijk voor de wet ! Geef eens een reden waarom iemand die € 250000 per maand verdiend ( lees krijgt ) minder belastingen zou moeten betalen dan iemand die € 2500 per maand verdiend !
  • jeroen de ruyck

    4 jaar geleden
    Vaarwel topsport in België...
  • Marcel De Maesschalck

    4 jaar geleden
    Geen gezever. Als die "voetballers" stoppen met spelen op hun 35ste kunnen ze nog altijd een job zoeken. Het wordt hoog tijd dat het gedrocht van jean-luc eindelijk afgeschaft wordt.