Een agent brengt het ontvoerde meisje in veiligheid.
Volledig scherm
Een agent brengt het ontvoerde meisje in veiligheid. © Fort Worth Police Department

Ontvoerd meisje (8) door politie uit hotelkamer bevrijd; kidnapper moet levenslang de cel in

De politie in het Texaanse Fort Worth heeft beelden vrijgegeven van de reddingsactie waarbij een ontvoerd meisje (8) in veiligheid is gebracht.

42 reacties

  • JOHAN VLEIRICK

    4 jaar geleden
    Gelukkig goed afgelopen! Terechte straf voor de dader!
  • guy vermeulen

    4 jaar geleden
    Dan vind ik Belgie veel beter , iedereen kan in cel belanden,ook onverwachts.
  • guy vermeulen

    4 jaar geleden
    Dan vind ik Belgie veel beter , iedereen kan in cel belanden,ook onverwachts.
  • Bill Derycke

    4 jaar geleden
    Gekke mensen op de wereld, prachtig heldenwerk van de politie!
  • Carlo Verstappen

    4 jaar geleden
    De juiste straf
  1. KIJK. Nederlandse Anita draagt al 11 jaar protheses na neusamputatie wegens zeldzame kanker: “Ik heb voorraad zomer- en winterexemplaren”

    KIJK. Nederland­se Anita draagt al 11 jaar protheses na neusamputa­tie wegens zeldzame kanker: “Ik heb voorraad zomer- en winterexem­pla­ren”

    Nadat het nieuws uitbrak dat de Nederlandse presentatrice Dieuwertje Blok (66) haar neus moet laten amputeren door huidkanker, deelt Anita van der Linde haar ervaring. Zij onderging elf jaar geleden dezelfde operatie, omdat ze aan een zeldzame vorm van kanker leed. “Eerst hield ik me sterk wanneer ik in de spiegel keek, maar na een paar dagen brak ik volledig”, getuigt ze. Na een tijdje begon Anita met het dragen van neusprotheses en die komen voor in alle vormen en kleuren. “Per seizoen laat ik mijn neus opmeten, dan krijg ik een lichte neus voor de winter en een iets donkerdere neus voor in de zomer.”
  2. Deze prachtige Griekse villa blijkt in werkelijkheid schuilplaats van Eenheid 29155, een berucht moordcommando van Poetin
    1

    Deze prachtige Griekse villa blijkt in werkelijk­heid schuil­plaats van Eenheid 29155, een berucht moordcom­man­do van Poetin

    Villa Elena. Dat is de naam van een prachtig landhuis annex hotel in het paradijselijke Noord-Griekse kustplaatsje Frama. Maar wie er een kamer wil boeken, is eraan voor de moeite. Volgens onderzoek van de regimekritische Russische nieuwssite ‘The Insider’ zijn de uitbaters spionnen, die werken voor Eenheid 29155 van de Russische militaire inlichtingendienst GROe. Die eenheid is een berucht moord- en sabotagecommando van president Vladimir Poetin.