AFP/EPA
Volledig scherm
© AFP/EPA

“Twee bewakers van Jeffrey Epstein beschuldigd van schriftvervalsing”

Twee gevangenisbewakers die verantwoordelijk waren voor het toezicht op Jeffrey Epstein in zijn cel in New York, worden beschuldigd van schriftvervalsing. Dat meldt The New York Times. De bewakers zouden Epstein niet vaak genoeg hebben gecontroleerd en zouden vervolgens rapporten hebben vervalst om hun plichtsverzuim verbergen. 

10 reacties

  • Philippe Schotte

    4 jaar geleden
    Klopt volledig Mady maar toen de " zelfmoord " ? plaats nam stond er maar een bed in zijn kamer . Het hoogste punt van dit bed was 50 cm ,trek daar eens 25 cm af van zijn hoofdhoogte en hij heeft zich dus opgehangen met een laken vanop een hoogte van ongeveer 25 cm ? Wie gelooft dat ?
  • kurt ornelis

    4 jaar geleden
    mocht ik bewaker zijn ik zou een gangster van dat kaliber ook mooi zijnen tijd geven om zichzelf....... opgeruimd staat netjes bij zo'n personen,geen kosten meer voor proces en vooral geen kosten meer voor de belastingbetaler. net hetzelfde hier,wat betalen wij niet voor al dat gespuis die hier voor jaren in den bak zit.
  • Marc Geerts

    4 jaar geleden
    Is toch goed dat hij van de aardbol is verdwenen. Weer een kost voor de maatschappij minder. Goed gewerkt cipiers. Iemand moet de verantwoordelijkheid dragen , geef die cipiers een bonus.
  • Henri Levich

    4 jaar geleden
    De bewakers worden nooit verdacht doordat zij bewakers zijn !
  • Eddy VL

    4 jaar geleden
    daar gaan ze nooit de echte waarheid achterhalen. Veel machtige personen, veel mensen met zeeeeer veel geld.... zullen er wel voor zorgen dat er iemand de schuld krijgt en zij buiten schot kunnen blijven.