Antwerpen.
Volledig scherm
Antwerpen. © www.ugly.be

Vaak binnen het uur verkocht: instapklaar vastgoed vliegt de deur uit

Woon.Door het wegvallen van de woonbonus is er sinds vorige maand een stormloop op vastgoed aan de gang. En het valt op dat vooral instapklare huizen en appartementen op een goede locatie de deur uit vliegen. Vaak hebben die op de eerste bezoekdag al na nauwelijks een uur een koper gevonden.

17 reacties

  • Tim Peeters

    4 jaar geleden
    Grappig hoe mensen denken dat vastgoed nog stijgt. Bevolkingsgroei heeft niks te maken met prijs vastgoed wel economie en deftige netto lonen.
  • Gerda Vetmuylle

    4 jaar geleden
    Hilarisch binnen het uur, de woningen blijven gewoon staan, enkel onbetaalbare nieuwbouw wordt verkocht : aan buitenlanders. Wij hebben inderdaad snel verkocht ferm onder de prijs om er vanaf te zijn EPC 89. Volledige renovatie in stijl. Wat een aderlating. En verhuren ? Ik heb niets tegen die mensen maar toch maar niet bovendien was een 2de eigendom een blok aan mijn been, had ik het geweten : géén renovatie en gesloopt.
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    En hoe duurzaam zijn die nieuwe of gerenoveerde woningen. Hoe lang gaan ze nog mee.
  • Rayan El Arami

    4 jaar geleden
    Benieuwd hoeveel van die woningen of appartementen een paar maanden of jaren later terug te koop staan omdat ze het niet meer kunnen betalen of miskocht hebben. Want van één ding kun je zeker zijn, er gaan er een hoop zijn die nu té grote risico's nemen om toch nog maar van die bonus te kunnen genieten.
  • Maison Achille

    4 jaar geleden
    Zit op dit ogenblik op montage in Zweden. Hier kosten prachtige villa's op duizenden vierkante meters grond aan de oevers van een meer rond de 300 à 400.000 EUR. Onroerend goed in België is zijn geld niet waard. Voor een krot van een woning in Gent 250.000 EUR en als je de deur buitenstapt zit je in de marginaliteit.