Sean McKenzie (27) gebruikte extreem geweld: hij misbruikte Amélie (28) seksueel en bracht haar nadien 40 messteken toe.
Volledig scherm
Sean McKenzie (27) gebruikte extreem geweld: hij misbruikte Amélie (28) seksueel en bracht haar nadien 40 messteken toe. © RV

Levenslang voor moordenaar die Belgische toeriste meer dan 40 messteken gaf in Canada

BuitenlandSean McKenzie (28), de Canadese moordenaar van de Belgische toeriste Amélie Sakkalis (28), is veroordeeld tot een levenslange celstraf. De dader, die de jonge vrouw ook seksueel misbruikte, komt de volgende 23 jaar niet in aanmerking voor een voorwaardelijke vrijlating.

41 reacties

  • Guido Claesen

    4 jaar geleden
    Waarom willen vooral jonge vrouwen zo graag alleen op pad gaan en zelfs in vreemde en afgelegen gebieden. En dan nog overall op Facebook en meer rondbazuinen waar ze zich bevinden en wat ze o zo graag willen. Worden ze dan echt nooit slimmer. Er zijn natuurlijk ook backpackers in Australië die denken dat ze overal veilig zijn. Ge hoort tegenwoordig niet meer anders.
  • Peter Janssens

    4 jaar geleden
    Voor sommigen zou de doodstraf wel terug mogen komen. Liefst op de manier dat zij hun slachtoffers hebben vermoord.
  • Guy Van Severen

    4 jaar geleden
    Wat een crapuul loopt toch rond op deze aardbol ! Onvoorstelbaar !!!
  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    ik dacht dat Canada zo een veilig land was.
  • Agneta Vanwinckel

    4 jaar geleden
    Er is maar één gepaste straf "oog om oog tand om tand" en zolang men dat niet wil toepassen zal de criminaliteit enkel maar toenemen.