© Luk Weyens

Man zwaargewond na steekpartij in Loksbergen

Een twintiger uit Halen heeft vrijdag zeer zware verwondingen opgelopen bij een steekpartij in Loksbergen. De dader zou banden hebben met een motorbende. Waarom het slachtoffer werd neergestoken is niet duidelijk. De feiten speelden zich op straat af, voor de deur van een krantenboer. Het verdere onderzoek is lopende.

lw, ppn

De feiten gebeurden kort na 18 uur op de stoep voor een lokale dagbladhandel. Dader en slachtoffer hadden daar rond half zes, toen de winkel nog open was, op de stoep staan praten in aanwezigheid van een of meerdere personen. De dader verliet het groepje, maar keerde later terug. Om een onbekende reden stak hij het slachtoffer neer. Die vluchtte het huis in van zijn oom, die vlak naast de krantenwinkel woont. De politie en hulpdiensten kwamen ter plaatsen en sloten de volledige straat voor alle verkeer af. Het parket van Limburg werd op de hoogte gesteld en in de late avond was het onderzoek nog steeds bezig.

Het slachtoffer werd met de ziekenwagen naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn toestand was levensbedreigend en ze moesten hem overbrengen naar het Universitair Ziekenhuis in Leuven. Daar beterde zijn toestand. Volgens de laatste berichten is het slachtoffer zwaargewond, maar niet meer kritiek.

Lees morgen meer in Het Belang van Limburg.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer