De man ontkent eerst nog dat hij op zoek is naar de 10-jarige jongen, maar geeft even later toe.
Volledig scherm
De man ontkent eerst nog dat hij op zoek is naar de 10-jarige jongen, maar geeft even later toe. © Screenshot Youtube

Brusselse Youtuber jaagt op pedofielen en stapt nadien met zijn info naar politie

BrusselEen Brusselse Youtuber heeft een video gemaakt waarin hij beweert een pedofiel te ontmaskeren. Gary Ducran (32) maakte op sociale media een nepprofiel aan, waarin hij zich voordeed als een 10-jarige jongen. Een 72-jarige man liep in de val en sprak af voor een ‘date’.

21 reacties

  • Wesley Renaers

    4 jaar geleden
    Zo werkt iets in België!!! Het zelf doen...
  • Sébastien Bo

    4 jaar geleden
    De video zet aan tot geweld tegenover mensen die misschien onschuldig zijn. De video toont ook ernstige mishandeling en ontvoering. Is HLN zich aan het profileren dat het akkoord is om justitie zelf in handen te nemen? Wat als die verdachte onschuldig is? Nu verspreid HLN haat door deze video te verspreiden . Ik heb alvast een klacht ingediend tegen HLN voor het verspreiden van zulke videos.Dit krijgt een staartje
  • Jenten Janssens

    4 jaar geleden
    Goed werk van deze burger , doet mij denken aan KITBOGA (twitch kanaal) deze kerel houdt scammers aan het lijntje , ook hilarisch
  • Jenten Janssens

    4 jaar geleden
    Goed werk van deze burger , doet mij denken aan KITBOGA (twitch kanaal) deze kerel houdt scammers aan het lijntje , ook hilarisch
  • Dimitri Zotte

    4 jaar geleden
    Hij zal dan afkomen schending van privacy vanwege filmke op internet te gooien
  1. Agressie tegen openbaar vervoersmedewerkers neemt toe: “Ik werd bekogeld met stenen vanuit mijn tram”
    PREMIUM

    Agressie tegen openbaar vervoersme­de­wer­kers neemt toe: “Ik werd bekogeld met stenen vanuit mijn tram”

    De Lijn, MIVB, NMBS en de TEC lanceren vandaag een nieuwe campagne om agressie tegen het personeel van het openbaar vervoer een halt toe te roepen. In verschillende Brusselse stations en op andere plaatsen in Vlaanderen zijn vanaf dinsdag posters te zien waarin de treincontroleur of trambestuurder wordt afgebeeld als de persoon achter de job. In de hoop dat mensen meer respect zullen opbrengen voor het personeel van het openbaar vervoer. In 2023 telden de vier openbaar vervoersbedrijven 5.598 meldingen van fysieke en verbale agressie tegenover hun medewerkers. “Sinds Corona hebben we die agressie alleen maar zien toenemen”, aldus Lijncontroleur Ahmedi (35).
    Stad Brussel
  2. Klooster De Grote Sleutel wordt wooncomplex, maar daar is niet iedereen gelukkig mee: “Het verkeer is er nú al een probleem”
    PREMIUM

    Klooster De Grote Sleutel wordt wooncom­plex, maar daar is niet iedereen gelukkig mee: “Het verkeer is er nú al een probleem”

    De plannen voor de bouw van een wooncomplex in het voormalige klooster ‘De Grote Sleutel’ in Alsemberg veroorzaken opnieuw beroering. Het dossier sleept al jaren aan en momenteel loopt er een openbaar onderzoek naar aanleiding van de omgevingsvergunning die is aangevraagd door de projectontwikkelaar. “Er is geen nood aan een nieuw verstedelijkingsproject”, klinkt het bij Vlaams Belang. Schepen van patrimonium Eddy Deknopper (Lijst Burgemeester) erkent dat het een complex dossier is en legt uit waarom.
    Alsemberg