NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg.
Volledig scherm
NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg. © AFP

Secretaris-generaal Stoltenberg bereid tot hervorming NAVO na kritiek Macron

De secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, juicht een voorstel van Duitsland toe om te herbekijken hoe de militaire bondgenoten beleid coördineren. Hij verwelkomt "de boodschap dat de NAVO het platform is om Noord-Amerika en Europa bijeen te brengen, en het is vitaal voor onze veiligheid".

15 reacties

  • Franz Ferdinand

    4 jaar geleden
    Ja, Turkse islamitische verraders uit de NATO verwijderen en snelle upgrade en schaalvergroting van alle strijdkrachten, ook en vooral cyberdefensie. Dat Europa zelf snel en krachtig kan reageren! Maar moeilijk jongens te vinden die een tijdje zonder hun gsm kunnen. Niet zeuren over wapenfabrieken. In WW2 begonnen we met tweedekkers en fietsjes tegen geavanceerde wapens.
  • Norbert Bauwens

    4 jaar geleden
    Bedank Erdogan voor zijn diensten . Met zo een vriend heb je geen vijand maar nodig.
  • HUGO Wils

    4 jaar geleden
    De Fransen waren 43 jaar geen lid van de NATO (1966-2009) en praten over solidariteit!Macron denk dat hij mister Europe is en wil gewoon de lakens uitdelen en de Franse wapenidustrie aan contracten helpen!Macrons kandidaat-Eurocommissaris Sylvie Goulard,die gebuisd werd en voormalig minister van Defensie was in Frankrijk zou bevoegd worden voor Interne markt en Defensie.
  • Ives Ameel

    4 jaar geleden
    Bla, bla.....de infiltratie is al aan de gang slaap maar verder.
  • geert noels

    4 jaar geleden
    Begin eerst met Turkije uit de Nato te smijten, dat is de grote MOL in de Navo..