EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Prins Andrew in de steek gelaten door bedrijven na “tenenkrullende” Epstein-interview: is het rijk van de Britse prins uit?

Na het controversiële BBC-interview met de Britse prins Andrew, trekken grote bedrijven massaal hun steun in. Daarin wordt hij bevraagd over zijn vriendschap met de veroordeelde miljardair Jeffrey Epstein en de aanranding van de 17-jarige Virginia Roberts Giuffre. “Ik heb geen spijt van mijn vriendschap met Epstein.” Vanavond kondigde Andrew na alle druk aan dat hij zich voor onbepaalde tijd terugtrekt uit het publieke leven.

5 reacties

  • willem merken

    4 jaar geleden
    En die krijgt nog steun van grote bedrijven? Corruptie ten top.
  • Marc Geerts

    4 jaar geleden
    Zijn rijk is misschien wel uit maar hij is nog steeds rijk...neem al zijn onverdiende titels en geld maar af en draai hem voor minstens 10 jaar de doos in. Daar hoort dit krapuul thuis.
  • Danny Steritmis

    4 jaar geleden
    So what,zal hij gestraft worden,bah nee,een boterhammetje minder eten,zeker niet.
  • censor

    4 jaar geleden
    Als hij zich "vergrepen" heeft, waarom loopt ie dan nog rond ?
  • marijke deruyck

    4 jaar geleden
    Als het niét waar is, is het crapuleus de prins te beschadigen. Als het wél waar is, is het crapuleus als hij zou blijven ontkennen. Zaak is, als je bevriend bent met iemand met een bedenkelijke reputatie, dan zoek je toch wel problemen, vooral als je een vooraanstaand persoon bent.