BSRagency BSR Agency
Volledig scherm
© BSRagency BSR Agency

Grieks drama voor het Witte Huis: Trump leest handgeschreven notities in enorme lettergrootte voor

Journalisten voor het Witte Huis werden vandaag getrakteerd op een stukje Grieks theater, uitgevoerd door niemand minder dan president Trump himself. Die nam het immers op zich om een telefoongesprek na te spelen dat hij had met Gordon Sondland, de Amerikaanse ambassadeur voor de Europese Unie. Het ontbrak daarbij niet aan dramatiek.

52 reacties

  • Rubin Rahman

    4 jaar geleden
    Topjournalisme. Zeer interessant. Kunnen jullie ook achterhalen hoe vaak hij naar het toilet gaat en wat zijn favoriete snack is?
  • jeutam mas

    4 jaar geleden
    Fons Casteels, Sondland heeft wel degelijk relevante informatie kunnen terugvinden op z'n computer, máár het State Department WEIGERT ze vrij te geven ! Gaan we van politici eisen dat iedereen in functie én een Officieel Verslag schrijft én daarenboven ook nog eens persoonlijke notities bijhouden ? (Trouwens, Sondland negeerde het verbod van het State Department dat hem verbood te getuigen.)
  • Guy Van Becelaere

    4 jaar geleden
    Hier zitten er veel die een super president zouden zijn maar dan achter hunne pc
  • Christian Deckers

    4 jaar geleden
    Zeg " Frans met de z", u gokt voorspellingen over Trump terwijl feiten dichter bij huis u blijkbaar links laat liggen: Europa ontkent de Turkse genocide op de Armeniers. Dat zie ik Trump zo nog niet doen, heeft iets teveel gezond verstand daarvoor. Overigens, dat deze Oekraine-blunder de Democraten vol in hun eigen gezicht zal belanden is even zeker als dat het morgenochtend weer licht wordt. In april zal Trump laten bekijken wat de Bidens te zoeken hadden in Oekraine.
  • Eric Van den Bergh

    4 jaar geleden
    waar de media zich allemaal mee bezig houdt? heeft nog nooit 1 journalist, of andere mensen, iets in grotere letters geschreven op geprint?