Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Rode Duivels beginnen op 1 juni écht aan EK-voorbereiding: stage en match in Noorwegen?

Rode DuivelsDe weg richting EK krijgt vorm: één oefenduel in maart – tegen Qatar? – en drie in juni. Mogelijk tegen Noorwegen, waar de Rode Duivels wellicht op trainingskamp ­trekken. Dan wil Roberto Martínez al weten waar zijn toekomst ligt. 

3 reacties

  • jean-pierre dermaut

    4 jaar geleden
    Als de duivels een paar goede tegenstanders zoeken om te oefenen , dan ken ik 2 uiterst goede cafe ploegen . Ze zullen tot het uiterste moeten gaan . De ploegjes waartegen ze nu "gespeeld" hebben zijn maar een schijn van de door mij voorgestelde sparing partners .
  • Kelly Verlinden

    4 jaar geleden
    Zal me verbazen als ze de top 4 halen. Nog steeds niets indrukwekkend gezien, kan ook niet als ze tegen zo een flut ploegen spelen. Op het EK komen ze weer een ploeg zoals Frankrijk of Nederland tegen en is de droom voorbij.
  • Kristof Degros

    4 jaar geleden
    Anders nog eens Andorra ofzo bovenhalen, denk dat die wel tijd hebben, of misschien timboektoe ofzo ... Gewoon tegen een topland spelen ofzo. Waarom niet een oefenwedstrijd tegen een Zuid Amerikaans land ofzo. Das pas een voorbereiding. En zeker eentje die met 12 in de goal gaan staan met sterke verdedigers. Dat heeft ons de das omgedaan op het WK