Joachim Pohlmann wordt kabinetschef cultuur bij Jan Jambon.
Volledig scherm
Joachim Pohlmann wordt kabinetschef cultuur bij Jan Jambon. © Bob Van Mol

Joachim Pohlmann, rechterhand Bart De Wever, wordt kabinetschef cultuur bij Jambon

Joachim Pohlmann, N-VA-woordvoerder en de rechterhand van partijvoorzitter Bart De Wever, wordt kabinetschef cultuur bij Vlaams minister-president Jan Jambon. Dat meldt De Standaard.

29 reacties

  • Evalina Endoscopina

    4 jaar geleden
    En dan maar kappen op Vlaams Belang om dan zelf een bedwants binnen te halen. DEGOUTANT , dat zoiets zich mag bezig houden met cultuur.
  • De Metsler Marc

    4 jaar geleden
    Postekes en nog is postekes en maar zakkenvullen maar van democratie is er geen sprake meer bende hypocrieten die het land om zeep verder helpen met de andere linkse volksverraders partijen maar een deftige regering met de winnaars zoals VB doen ze niet,maar ja wat men zaait gaat men oogsten.Wees maar zeker bij de volgende verkiezingen als die er nog komen kunnen ze allemaal bleiten dat ze onder de kiesdrempel liggen,als er al ondertussen geen opstand of burgeroorlog is want het kookt bij werkma
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Er is een verschil met de Duitsers in de jaren '30. Maar de burger is nu gewaarschuwd door het verleden en kan wel leren uit de geschiedenis. Sommige politici blijkbaar niet. Hoe subtiel ze ook te werk gaan, hij zal nu altijd in het achterhoofd houden dat je bij de N-VA en haar marionetten in de regering eerst van elke boodschap een dikke schil propaganda moet afpellen. Om dan vast te stellen dat er eigenlijk niet veel meer dan een droge harde oneetbare pit over blijft.
  • Karel Van Beeck

    4 jaar geleden
    Ons kent ons natuurlijk!
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Een ideoloog op cultuur. Duidelijker kan de bedoeling niet zijn. Cultuur gebruiken voor de eigen ideologische doelen. En dan mag je de vergelijking niet maken met een niet zo ver verleden in een buurland. Want dat is het nieuwe taboe in de vrije meningsuiting.