Jan Aelberts
Volledig scherm
© Jan Aelberts

Will Tura viert zijn 80ste verjaardag met een tournee doorheen Vlaanderen

ShowbizzWill Tura (79) mag op 2 augustus 2020 tachtig kaarsjes uitblazen. Om dat te vieren gaat de keizer van het Vlaamse lied op tournee doorheen Vlaanderen. In totaal zal de zanger vijf steden aandoen. Beginnen doet hij op 10 april in Heist-op-den-Berg. De beslissing om weer te toeren komt er nadat Will afgelopen weekend een optreden gaf in de AB, klinkt het bij zijn team.

5 reacties

  • Bert Daniels

    4 jaar geleden
    @ Marlène, op het hele jaar 5 optredens omdat hij dat nog graag doet, dan zijn er nog 360 dagen over om met zijn vrouw te genieten, en je ziet hem op het podium ook genieten, hij gelukkig, zijn vrouw gelukkig.
  • marlene strauven

    4 jaar geleden
    Persoonlijk vind ik dat hij daarna er stilaan een punt mag achter zetten, 80 jaar is mooi geweest en zo kan hij samen met zijn vrouw ook nog wat genieten, dat heeft zowel hij als zij verdiend
  • gilberte Vergaelen

    4 jaar geleden
    En zijn geboortestad VEURNE, ieder jaar wordt hij er verwelkomt door een groot publiek. Ben je uw stad vergeten Will?
  • gilberte Vergaelen

    4 jaar geleden
    En zijn geboortestad VEURNE, ieder jaar wordt hij er verwelkomt door een groot publiek. Ben je uw stad vergeten Will?
  • Willy van craen

    4 jaar geleden
    IK ben dan toch niet de enige die verder doet in 2020 februari ook 80 jaar als zelfstandige. Maar ook genieten moet er bij zijn zoals bv mijn avondflesje wijn en andere. Als je dan nog werkt mag je ook genieten.
  1. “Ik wist dat Blanka en ik geen doorsnee koppel zouden zijn”: Ruben Van Gucht kijkt uit naar gezinsreünie na populaire podcast
    PREMIUM
    tv

    Ruben Van Gucht keert terug met podcast, maar viert eerst vakantie met gezin: “Ik begrijp dat anderen onze situatie bizar vinden”

    Nu de voorjaarsklassiekers voorbij zijn, mag de riem er ook even af bij sportjournalist Ruben Van Gucht (37). De presentator vertrekt eerstdaags op vakantie naar Kroatië, waar zijn echtgenote Blanka Vlasic (40) en hun zoontje Mondo permanent wonen. Maar eerst is er nog de laatste aflevering van zijn razend populaire podcast ‘Wielerclub Wattage’, die vanavond uitzonderlijk op Canvas wordt uitgezonden.
  2. “Het was de waanzin nabij”: Nathalie Meskens terug in het land na helse hitte in Namibië voor ‘De expeditie’
    Play
    Showbits
    1

    “Het was de waanzin nabij”: Nathalie Meskens terug in het land na helse hitte in Namibië voor ‘De expeditie’

    “Ik denk dat ik Groenland niet zou aangekund hebben.” Nathalie Meskens (42) is net terug van één van de grootste avonturen van haar leven. Samen met zeven andere BV’s trok ze door de woestijn voor ‘De expeditie: Namibië’. “Het zand zit letterlijk nog in mijn oren”, verklapt ze aan Jarne tijdens de persvoorstelling van ‘Mamma Mia’, de ABBA-musical die volgend jaar terugkeert. Het is de eerste keer dat ze een tipje van de sluier licht over het programma. “Ik ben mezelf wel een paar keer tegengekomen in Namibië”, geeft de actrice toe. Bekijk het hele interview in een nieuwe Showbits.