BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Senaat stelt debat over evaluatie staatshervormingen maand uit

De Senaatscommissie Institutionele Aangelegenheden heeft de discussie over het nut van een evaluatie van de voorbije zes staatshervormingen uitgesteld tot januari volgend jaar. Met het uitstel wil ze voorkomen dat de discussie en de vorming van de nieuwe federale regering in elkaars vaarwater komen.

5 reacties

  • philippe dusablon

    4 jaar geleden
    het is daar precies vollen bak !!!
  • Jos Goris

    4 jaar geleden
    Onmisbaar mensen die senaat, niet meer op zitten kakken !
  • Marc Geerts

    4 jaar geleden
    Vergis ik mij als ik zeg dat ik daar veel lege luxe zetels zie ? Daar zijn minstens 10 zetels bij die ik ooit aan de Belgische belastingen heb betaald. Ik zou dan ook graag mijn 10 zetels terug krijgen, ze worden toch niet meer gebruikt.
  • marc castermans

    4 jaar geleden
    Wie leest dit nog, een hoop vergeten politici die nog wat 'kruimels' binnenrijven zonder er iets voor te moeten doen. Publiceer die namen eens aub!
  • Frederik Vanduffel

    4 jaar geleden
    Interessante foto - Anciaux, advocaat, die het niet nodig vond de criminele interneringswet af te schaffen wegens gebruik als sovjet wapen door politiekers zoals de baronie Detiège die daar verder op de foto te zien is, en die een kolossale villa bewoont in Kalmthout. Die zaak passeerde heel het gerecht zonder enig tegensprekelijk debat waarin beruchte en zelfs veroordeelde rechters heersten onder het bevel van een beruchte socialistische superjood - niet waar, Véronique van Knack? Hallo HLN!