Nieuw slachtoffer van Jeffrey Epstein maakt zich bekend

Teala Davies vertelt samen met advocate Gloria Allred aan de aanwezige pers hoe ze misbruikt werd door miljardair Jeffrey Epstein. Ze was 17 jaar toen ze Epstein leerde kennen en ze noemt zichzelf “het perfecte” slachtoffer.

5 reacties

  • Raphus Cucullatus

    4 jaar geleden
    "nieuw slachtoffer"? Is die gast niet dood?
  • Louis Heyens

    4 jaar geleden
    moesten ze de "zelfmoord" van Epstein echt grondig onderzoeken en iedereen die in zijn cel geweest is eens grondig zouden napluizen ... dan zou het wel eens kunnen dat er van ergens een opdracht gegeven is en het onderzoek VERPLICHT op zelfmoord moest uitdraaien (... ter bescherming van zijn vrienden uit de hogere kringen)
  • Glenda Cijntje

    4 jaar geleden
    wow je ziet de lange termijn effecten van trauma hier goed afgebeeld.....wat weet men nu als een daklose 11 jarige ...nu kan ze alleen nog voorlichting geven maar is zelf wel voor het leven beschadigd ..
  • Luciano van As

    4 jaar geleden
    Ze zal zeker goed hebben kunnen profiteren van zijn rijkdom die jaren dat ze samen heeft doorgebracht met hem, maar ja dat gaan we natuurlijk niet horen zeggen. Enkel hetgeen hun nu uitkomt en hij is nu toch al dood, dus ze kunnen gerust hun gang gaan !
  • Guy Dupont

    4 jaar geleden
    Dames, nu is het tijd om te reageren en jullie verhaal te brengen (al dan niet waar zijnde). Mogelijk is er nog wat geld te rapen of zeker de persbelangstelling.