Robert Hanashiro-USA TODAY via I
Volledig scherm
© Robert Hanashiro-USA TODAY via I

Tesla flink onderuit op Wall Street na presentatie pick-uptruck

Tesla ging flink onderuit op de beurs in New York. De bouwer van elektrische auto's presenteerde een opvallende pick-uptruck, waar de meningen verdeeld over zijn. 

19 reacties

  • Geert Tamsyn

    4 jaar geleden
    27 % van steenkool is nog altijd 73 % beter dan 100 % fossiele brandstoffen. Als je weet dat EV 3 maal energie-efficiënter zijn dan brandstofwagens, bedraagt de milieuwinst > 200 %.
  • Hendrik Patyn

    4 jaar geleden
    Toch nog maar eens aan dat Musk helemaal niet bezig is met het milieu... Als je weet dat de elektriciteit in de VS voor 27% van steenkool komt, dan wordt dit een stoomtrein op banden, dus niks revolutionair...
  • raf janssens

    4 jaar geleden
    kijk dit is echt mooi en een perfect voorbeeld van marketing;de ruiten barsten en in de deuren komen deuken en direct de media er op ,hoera voor ellen want hij krijgt gewoonweg gratis reclame ,heel de wereld praat er over dus kassa kassa;is dat ook niet zo geweest met appel toen jaren terug ,sloot een toestel aan en heel de zooi crashte maar wel lekker gratis reclame ,mooi is ook zo iets voor de een mooi voor de andere lelijk ;blond of zwart ,
  • Michel Marcelis

    4 jaar geleden
    Design rechtstreeks uit de beerput
  • Goossens Kim

    4 jaar geleden
    Ik denk dat weinigen zien hoe geniaal zijn zet weer is. Je moet eens kijken op google trends hoeveel erover die truck gepraat wordt. Nog nooit is een wagen zo vaak besproken geweest. Het breken van de glazen was er waarschijnlijk zelfs een inderdeel van. Het design is zo bizar dat het een mega aandachttrekker wordt. Ik denk dat dit wel eens een mega succes wordt.