Devin Nunes, Republikeins vicevoorzitter van de Inlichtingencommissie van het Huis van Afgevaardigden.
Volledig scherm
Devin Nunes, Republikeins vicevoorzitter van de Inlichtingencommissie van het Huis van Afgevaardigden. © EPA

Is vicevoorzitter van impeachment-onderzoekscommissie zelf betrokken bij Oekraïne-gate? Nieuwe getuige zegt van wel

Devin Nunes, de Republikeinse vicevoorzitter van de Inlichtingencommissie van het Huis van Afgevaardigden die het impeachment-onderzoek naar president Trump voert, heeft zelf contact gehad met Oekraïne in een poging om informatie te krijgen over Joe en Hunter Biden. Dat beweert tenminste de advocaat van een voormalige bondgenoot van Rudy Giuliani, Trumps persoonlijke raadsman.

9 reacties

  • Fons Casteels

    4 jaar geleden
    Het is nu al de vijfde keer dat het 100% zeker is dat Trump zal afgezet worden. Eerst was het zijn wankele gezondheid, dan zijn belastingaangiftes, dan zijn uitspraken over vrouwen, dan “de Russen hebben de verkiezingen beïnvloed”, en nu dus “hij heeft Zelensky onder druk gezet”. En net zoals de vorige keren zal ook dit Democrats-verhaal een stille dood sterven omdat het opnieuw een samenraapsel is van halve waarheden en hele leugens.
  • Lucien Switten

    4 jaar geleden
    In België zou men erger dingen ontdekken, maar hier is de oppositie te verdeeld.
  • Christophe Moser

    4 jaar geleden
    Giuliani geeft al een voorsmaakje van wat nog kan komen als hij valt.
  • Fons Casteels

    4 jaar geleden
    Ze blijven verbazen, de Democrats. Het is nu al de vijfde keer dat het 100% zeker is dat Trump zal afgezet worden. Eerst was het zijn wankele gezondheid, dan zijn belastingaangiftes, dan zijn uitspraken over vrouwen, dan “de Russen hebben de verkiezingen beïnvloed”, en nu dus “hij heeft Zelensky onder druk gezet”. En net zoals de vorige keren zal ook dit Democrats-verhaal een stille dood sterven omdat het opnieuw een samenraapsel is van halve waarheden en hele leugens.
  • Rik Connaerdt

    4 jaar geleden
    Ik was de mening toegedaan dat de afzettingsprocedure over meneer de president ging.