"De ­bedoeling is dat we op zijn minst weerwoord bieden tegen de ­onwaarheden die worden verspreid”, zegt minister van Asiel en Migratie Maggie De Block (Open Vld).
Volledig scherm
"De ­bedoeling is dat we op zijn minst weerwoord bieden tegen de ­onwaarheden die worden verspreid”, zegt minister van Asiel en Migratie Maggie De Block (Open Vld). © BELGA

De Block wil actief optreden tegen fake news over asielcentra

Minister van Asiel en Migratie Maggie De Block (Open Vld) wil de strijd aangaan tegen desinformatie over asielcentra. Het communicatieplan wordt daarom aangepast en er komt een werkgroep die zal bekijken hoe er ingegrepen kan worden op sociale media. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Partijgenoot en Vlaams minister van Samenleven Bart Somers sluit zich aan bij de oproep.

60 reacties

  • Jacky Vanderplas

    4 jaar geleden
    De block kickt erop hoe meer onvrede zij kan bereiken hoe liever zij het heeft. En weer een werkgroep of commite bij werk voor familie en vriendjes. Zorg liever dat er genoeg medicatie is voor belgische zieken .dan doe je al iets voor je loon te rechtvaardigen en heb je geen tijd andere te bachen.
  • Dirk Jacquemyn

    4 jaar geleden
    het enige wat die partij wilt is het zwijgen opleggen als het niet in hun kraam past dat vrouwmens heeft geen hart voor niemand. haar wil is wet ook al pest ze gans vlaanderen ermee
  • Dirk Daems

    4 jaar geleden
    Of hoe de politici de Belg in zijn of haar gezicht gewoon vierkant uitlachen
  • Nadine Abe

    4 jaar geleden
    En dat degene die het gewezen rusthuis verhuren aan 32.000€ per maand en akkoord zijn dat daar asielzoekers inkomen MET een handicap kan ik goed geloven het is toch met geld van de belastingbetaler en zij verdienen er goed aan .
  • Rogé Brouwers

    4 jaar geleden
    Liegen en bedriegen.We zien wel wat er is en niet is.En……...het is niet fraai.Daar hebben we Blockske niet voor nodig