© VIER

© DBA

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Eva De Roo: “Ik gun Olga Leyers winst in ‘De Slimste Mens’”

Drukke tijden voor Studio Brussel-presentatrice Eva De Roo. Ze zit in de finaleweken van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en gaat ook De Warmste Week van Music for Life presenteren. “Ik gun Olga Leyers de overwinning”, zegt De Roo.

inke

Donderdagavond won Eva De Roo de finale tegen Thomas Buffel in de populaire tv-quiz op VIER. Maar haar tiende deelname wordt er meteen eentje in de finaleweken. Op dinsdag 20 december keert ze terug als derde beste deelnemer van dit seizoen.

Eva De Roo heeft er alvast veel zin in. “Het was heel vermoeiend, maar ik heb me elke keer geamuseerd. Ik had nooit verwacht dat ik in de finale zou raken, maar het is fijn om alle reacties te zien. Een big-up naar alle Studio Brussel-luisteraars die voor mij supporteren.”

“Ik zit eigenlijk in een geweldige luxepositie”, zegt De Roo nog aan deredactie.be. “Ik ben moeten stoppen op mijn negende aflevering. We zullen dus nooit weten of ik het magische record van elf deelnames al dan niet zou hebben verbroken.”

“Ik denk dat het nu wel moeilijk gaat worden”, geeft de presentatrice toe. “Ik heb vooral schrik van Joris Hessels (presentator van ‘Radio Gaga’, nvdr.). Hij is elke aflevering met een ruime overwinning naar huis gegaan. Ik denk wel dat hij het ver zal schoppen. Ik zou graag uitkomen tegen Olga Leyers. Ze ziet er plezant en uitbundig uit, iemand die er volledig voor gaat. Daar hou ik wel van. Ik hoop stiekem wel om zelf te winnen, maar als dat niet het geval is, gun ik het Olga heel hard.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER