Giulian Biancone.
Volledig scherm
Giulian Biancone. © BELGA

Biancone weer uitblinker bij Cercle, mét fraaie goal: "Goeie herinnering aan Thierry Henry bij Monaco”

Cercle BruggeEen fraaie krul van Giulian Biancone in de Beverse winkelhaak leverde Cercle Brugge het eerste punt buitenshuis van het seizoen op. Opmerkelijk: de rechtsachter scoorde met zijn linkervoet. Dezelfde linkervoet die twee weken geleden tegen Sint-Truiden in de slotminuut de beslissende voorzet verstuurde naar het hoofd van Idriss Saadi.

0 reacties

  1. Leo Lopes Da Silva (Cercle Brugge) sterk teruggekeerd na blessure: “Transfer? Daar zit ik niet mee”
    PREMIUM
    voetbal jupiler pro league

    Leo Lopes Da Silva (Cercle Brugge) sterk terugge­keerd na blessure: “Transfer? Daar zit ik niet mee”

    Vier wedstrijden voor het slot van de reguliere competitie lijkt Cercle Brugge uitstekend gepositioneerd om straks voor de allereerste keer in Play-Off 1 te geraken. Na de 4 op 6 uit de duels met Gent en Club Brugge, krijgt groen-zwart nog drie degradatiekandidaten tegenover zich, te beginnen zondag in Eupen. “Maar ook die laatste rechte lijn is nog best verraderlijk”, waarschuwt Leonardo Lopes Da Silva.
  2. Warleson Lisboa zondag met Cercle in Brugs derby tegen Club: “Play-Off 1? Daar ligt onze focus niet op. Nóg niet”
    PREMIUM
    voetbal jupiler pro league

    Warleson Lisboa zondag met Cercle in Brugs derby tegen Club: “Play-Off 1? Daar ligt onze focus niet op. Nóg niet”

    Zondag is het weer derbydag in Brugge. Met als thuisploeg een Cercle dat de Belgische voetballiefhebber blijft verbazen, door zich steeds nadrukkelijker als kandidaat voor Play-Off 1 op te werpen. Kan groen-zwart na de “hold up” in Gent ook stunten tegen de stadsgenoot? Ongetwijfeld zullen de meeste ogen zondag gericht zijn op topschutter en speerpunt Kevin Denkey, maar niet minder op het sluitstuk van de Vereniging. Al was het maar omdat Warleson Steillon Lisboa Oliveira zich in het vorige Brugs burenduel tot grote uitblinker ontpopte.