Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Hopelijk zonder sabotage: ‘Mol’ Elisabet laat haar zoontje dopen door ‘Mol’ Pieter

ShowbizzMoeten er nog mollen zijn? Elisabet Haesevoets, de spoedarts die in het meest recente seizoen van ‘De Mol’ als saboteur uit de bus kwam, heeft haar zoontje laten dopen door ‘Mol’ Pieter Delanoy. De gewezen priester kwam een jaar eerder als titulair personage uit het programma. 

1 reactie

  • WILFRIED ROSIERS

    4 jaar geleden
    Wilfried Rosiers We zien hier een zeer gelukkige man die bevrijd is van de drukkende eenzaamheid. Wanneer gaat het instituut kerk inzien dat het celibaat niets,maar dan ook niets te maken heeft met het priesterschap. Prof.Schillebeekx (+)stelde duidelijk: elke parochie heeft recht op een priester : man-vrouw-gehuwd-ongehuwd.
  1. Eén deelnemer hoort de echte stem van ‘De mol’, zonder vervorming, en voor het eerst vloeien tranen van frustratie
    Play
    tv

    Eén deelnemer hoort de echte stem van ‘De mol’, zonder vervorming, en voor het eerst vloeien tranen van frustratie

    Hoogspanning in ‘De mol’. Toen kandidaat Charlotte te horen kreeg dat haar medekandidaten nog maar eens voor eigen gewin gingen in plaats van voor de groepspot, barstte de jonge farmaceut in tranen uit. “I don’t give a sh*t anymore”, snauwde ze gefrustreerd naar haar medespelers. Eentje daarvan maakte kennis met artificiële intelligentie, voor Stéphanie betekende de spannende aflevering ook de laatste.
  2. André Hazes toont in documentaire zijn herrijzenis na verslaving: “Na de vernedering wil ik tonen wat er van me geworden is”
    Play
    Showbits
    5

    André Hazes toont in documentai­re zijn herrijze­nis na verslaving: “Na de vernede­ring wil ik tonen wat er van me geworden is”

    Twee jaar geleden kregen Vlaanderen Nederland het eerlijke verhaal van André Hazes (30) te zien in de zeer persoonlijke documentaire ‘André Hazes: Crossroads’. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger. “In dit vervolg wil ik aan de mensen tonen hoe fijn het is om al je problemen aan te pakken. Hoe anders je daarna in het leven staat”, vertelt hij aan Jarne. Maar is het niet erg lastig om zo open en eerlijk over je verslavingen te moeten praten? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits. ‘André Hazes - the next chapter’ is nieuw op maandagavond bij VTM2.