VIDEO. Frances Lefebure toont haar cellulitis: “Ik hoop dat er nu iemand denkt: ‘Ik ga dat ook doen’”

TVIn ‘Make Belgium Great Again’ geeft Frances Lefebure zich helemaal bloot. Deze week deed ze dat ook bijna letterlijk. Ze poseerde in ondergoed om haar cellulitis aan de wereld te tonen. In de hoop om anderen zo te inspireren. Ook andere bekende koppen, waaronder Jitske Van de Veire, vechten het schoonheidsideaal aan. “Ik kan mij voorstellen dat dit fijn is voor iemand van zestien die echt over alles twijfelt”, klinkt het. 

27 reacties

  • FRANS DIERICK

    4 jaar geleden
    Ik vind dat de vrouw Frances Lefebure van buiten mooi is, maar van binnen nog veel mooier is. En dat kan van niet veel mensen gezegd worden. Ze is gewoon Top.
  • Anne Van Hamme

    4 jaar geleden
    Dit vind ik er volledig over. Deze 2 dames zijn gezegend met prachtfiguur, mooi gezichtje, intelligentie en succes. En blijkbaar is dat niet genoeg.. want er zitten putjes in mijn billen!!?? En kijk es hoe ik mij ‘out’, komaan zeg. Weet dat bijna 100% van alle meisjes zich met zulke rolmodellen vergelijken. Als deze twee dan klachten hebben wordt de lat wel extreem hoog gelegd en verwelkomen we weer een paar 1000 nieuwe depressie patienten..
  • Bart van Ransbeeck

    4 jaar geleden
    echt mooi , zoals het is
  • Richard Tolenaars

    4 jaar geleden
    Prachtige vrouw.
  • Gerry Cle

    4 jaar geleden
    Waarom willen vrouwen toch altijd hun lichaam tonen in de sociale media? Bovendien zijn ze ook nog kwaad of gekwetst als er dan een man een opmerking over maakt. Natuurlijk hebben vrouwen het recht om die foto's te plaatsen maar mannen hebben evenzeer het recht om die al dan niet mooi te vinden.