maandag 25 november 2019 - Sport
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

La Mantia moet Van De Vel foutief afstoppen. Tom Palmaers

spouwen-mopertingen0

vosselaar4

Al zesde keer vier doelpunten tegen

tweede amateur b

Het gaat van slecht naar dramatisch met Spouwen-Mopertingen, dat al voor de zesde keer vier goals in één match incasseerde. De thuisploeg was een maat te klein voor een sneller combinerend en efficiënter Vosselaar.

De bezoekers leken negentig minuten met een man meer te spelen. In het Norbert Beulsstadion wordt nu al gevreesd voor de degradatie. “Ik kan de meeste jongens nochtans niets verwijten”, zei coach Jan Schoefs. “In de eerste helft hielden we nog enigszins gelijke tred. Desondanks had het bij de rust al 0-4 kunnen zijn. Op de flanken lieten we ons te gemakkelijk in de wind zetten. In de tweede periode zakten we letterlijk en figuurlijk steeds dieper weg. Onze handelingssnelheid lag veel lager dan die van Vosselaar.”

Door de nederlaag tegen Vosselaar is Spouwen-Mopertingen weggezakt naar de kelderverdieping van het klassement. Volgend weekend moeten de Haspengouwers op bezoek bij concurrent Berchem. “Deze nederlaag komt hard aan, maar uiteraard blijven we geloven in een goede afloop. Na de verplaatsing van volgend weekend spelen we voor de winterstop nog thuis tegen Londerzeel en Tienen. Dat zijn drie kansen om onderaan weg te geraken”, aldus Schoefs.

SPOUWEN-MOPERTINGEN: Grootaers, Proesmans, Haenen, Michiels (79’ Clemens), Bouhriss (74’ Cokgezen), Ernens, La Mantia, Bahtiri (30’ Body), Vardic, Stassen, Boiten

VOSSELAAR: Delarbre, Haddouchi (46’ Machielsen), Engelen, Segers, Van De Vel (90’ Jannes), Van De Vreede, Vaes (68’ Temmerman), Hannes, Julien, Havermans, Verheyen

DOELPUNTEN: 27’ Segers 0-1, 44’ Van De Vreede 0-2, 61’ Segers 0-3, 66’ Van De Vreede 0-4

GELE KAARTEN: 66’ Stassen

SCHEIDSRECHTER: De Keyzer

TOESCHOUWERS: 150

Lees meer

Aangeboden door onze partners

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws