De tijd dat jonge meisjes dweepten met 'Angels' als Doutzen Kroes, Bella Hadid en Heidi Klum is voorbij. Na 23 jaar komt er een einde aan de hoogmis van de lingerie.
Volledig scherm
PREMIUM
De tijd dat jonge meisjes dweepten met 'Angels' als Doutzen Kroes, Bella Hadid en Heidi Klum is voorbij. Na 23 jaar komt er een einde aan de hoogmis van de lingerie. © Joel Ryan/Invision/AP

Victoria’s Secret stopt met iconische modeshow, want: "Push-up en string zijn van hun troon gevallen: vrouwen gaan voor gemak"

Showbizz't Is gedaan met vleugels, push-ups vol blinkende stenen en strings met ingewikkelde lintjes. Victoria's Secret stopt na 23 jaar met haar modeshows, wegens te vrouwonvriendelijk, te duur en te oncomfortabel. "Vrouwen willen comfort en bepalen zélf wat sexy is."

7 reacties

  • Robert Van Garderen

    3 jaar geleden
    Om heel eerlijk te zijn zie ik liever deze modellen dan wat ze nu hebben aangenomen. Dus kijk ik niet meer naar hun shows en koop ik niet meer hun spullen. Ik ben dat woke gedoe gewoon kotsbeu.
  • Charlotte De greef

    4 jaar geleden
    Nochtans prachtig! Ik blijf dergelijke dingen dragen hoor.
  • ivan chtuka

    4 jaar geleden
    Allemaal mooi en sexy ,maar ook heel duur .Hunckemoller heeft zeker zo mooie en veel beterkope stukken .Trouwens ,wat die dames geweldig vinden aan zo 'n koord door hun achterste spleet ,vraag ik mij reeds lang af.Het gedacht alleen al hoe die na gebruik uitziet .
  • Gerd Peeters

    4 jaar geleden
    Een gewoon slipje of bh kan ook mooi zijn.
  • Bix Froefel

    4 jaar geleden
    Leugens. Verklaar dan waarom agent provocateur, lise charmel, en andere sexy merken het wel zo goed doen. De realiteit bij victoria' secret is dat in hun winkels alleen chinese rommel te vinden valt. Dames met klasse en goed postuur gaan dan wel elders kopen.