spaargids.be
Volledig scherm
spaargids.be

Alternatieven voor het spaarboekje: dit zijn betere opties voor uw geld

SparenDe gezinnen van de eurozone spaarden in het tweede kwartaal van dit jaar 13,3% van hun inkomen. Twee jaar geleden lag dat aandeel nog een procentpunt lager. In ons land neemt de spaarwoede ook weer toe. Dat blijkt uit cijfers van Eurostat. En dat terwijl er in tijden van lage rente echt wel betere formules zijn voor uw spaarcenten.

10 reacties

  • Bert Verbist

    4 jaar geleden
    Het enige alternatief, een aandelenportefeuille? Heel misschien, als je in die wereld zit, en weet wat je doet, en dan nog. Was een paar jaar voor de Fortis kwestie losbarstte voorzichtig begonnen met aandelen, ging met ups en downs, Had ook Fortis van in het begin, en op dipjes telkens bijgekocht, na x aantal jaar was dat al stevig pakket, het vervolg kan je wel raden. Ik had toen ook beetje goud en zilver goud en zilver, ik had beter daar wat meer van aangekocht. Glazen bol zou handig zijn.
  • Hans Oomen

    4 jaar geleden
    Sparen hoe doe je dat in deze tijd eerst rekeningen betalen en dan hopen dat je nog eten kan kopen . Als je dan geluk hebt kan je miss 50€ sparen die je dan later terug moet nemen voor nog een onverwachtse rekening . België het land voor de rijken die leven op de kap van de werkende mens zullen wij wel blijven betalen !
  • Lieven Rebry

    4 jaar geleden
    Bedek bij Argenta, top sedert jaren.... veilig en beleggingsvriendelijk ,
  • Jan hertogs

    4 jaar geleden
    Heb net een rondje banken afgelopen om iets te beleggen, Niks die deugt... overal snel Buiten gelopen....overal veel gekakel met geef nu maar je geld!
  • Isabelle Seru

    4 jaar geleden
    Altijd dat opdringen wat wij moeten doen met ons geld zeg! Sparen is er vaak niet meer bij voor velen, zelfs al werk je met 2. Alles blijft maar duurder worden.