thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Veehouder moet 8.000 euro boete wegens geurhinder van zijn koeien

Een veehouder uit het centraal-zuidelijke Franse departement Cantal is door de rechtbank veroordeeld tot een boete van 8.000 euro wegens de geurhinder van zijn koeien, meldt La Montagne.

14 reacties

  • willy van der Wijk

    4 jaar geleden
    al 6 generaties op het zelfde domein en nieuwe bewoners krijgen voorrang, is echt een wereld op zijn kop gevallen of is er meer aan de hand bv corruptie ??????
  • Loesje Vranken

    4 jaar geleden
    Ik dacht dat een gepensioneerd koppel meer verstand zou hebben, nee dus.Een boer kapot maken, onbegrijpelijk!Zulke ergelijke mensen hadden beter in't stad gaan wonen waar het stinkt van de uitlaten.Bovendien als jullie sterven gaan jullie stinkend rotten!! Daar al eens aan gedacht????
  • Thierry Willems

    4 jaar geleden
    weeral de schuld van WERELDVREEMDE rechters,die denken god te zijn en alles beter weten!!! wanneer stopt die zotte uitspraken eigenlijk?? speciale praktische cursussen geven aan rechters!!!!!! verplicht te volgen!! over verschillende thema s.
  • Jurgen Van Cauwenbergh

    4 jaar geleden
    Ik ben van de stad Sint-Niklaas op het Franse platteland gaan wonen. Les 1: pas u aan en hebt respect voor de locals en hun bedrijvigheden. Ok er zit al eens een vlieg meer in de living, OK de hanen kraaien bij het krieken van de dag, OK de kerkklokken luiden om 7:00u. Ok er staan koeien en schapen tegen mijn eigendom. Pas u aan of blijf in de stad. Mijn steun en donatie voor deze landbouwer.
  • Dimitri Zotte

    4 jaar geleden
    Hebben de klagende mensen niets anders te doen ze zouden beter een hobby zoeke in de plaats van te gaan klageb