N-VA-voorzitter Bart De Wever
Volledig scherm
N-VA-voorzitter Bart De Wever © Photo News

Volgens De Wever is voorkeur Magnette duidelijk: “Er waart paars-groen spook door Wetstraat”

Officieel praat informateur Paul Magnette (PS), wiens opdracht vandaag tot 9 december werd verlengd, nog altijd met tien partijen in de zoektocht naar overeenstemming voor een volgende federale regering. Officieel is er nog geen zicht op een coalitie, maar N-VA-voorzitter Bart De Wever stelt vandaag in het ledenblad van zijn partij dat Magnette duidelijk een voorkeur heeft voor paars groen.

54 reacties

  • Dave Laureys

    4 jaar geleden
    De N-VA moet eruit en 1 regering ,een Belgische ,de rest is puur geld verlies !
  • james vroman

    4 jaar geleden
    ik heb genoeg van dat Chinese model van de wever ..de macht en geld voor het partijbureau .. en een uitgebuite bevolking die ze controleren met camera's boetes en propaganda en de verering van de grote leider
  • james vroman

    4 jaar geleden
    zou ik dan toch nog mijn aankopen terug in eigen land kunnen doen .. ? met nva is dat uitgesloten ik zal feesten als die dieven het pad moeten ruimen !
  • Rudy Lenssens

    4 jaar geleden
    Als er na 6 maand geen regering is ...nieuwe verkiezingen en geen wedde meer voor de verkozenen tot na de nieuwe verkiezingen. Wedden dat er een zou zijn.
  • jan braakmans

    4 jaar geleden
    Amai, dat lijkt hier wel een héél selectieve bloemlezing van nva-bashers. Is de 4e macht een medespeler geworden in de politiek? Eens benieuwd of deze opmerking door de censuurpolitie geraakt...