© VTM

Twee romantische trips eindigen met anticlimax in ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb de verkeerde gekozen”

In Boer zkt. vrouw gingen de bijna-koppels maandag op romantische uitstap, maar voor suikerrietboer Etienne en zijn uitverkorene Rebecca eindigde die in mineur. De hele trip overlaadde hij haar met kusjes en knuffels, maar dat bleek schone schijn.

jdr

Anticlimax maandagavond in Boer zkt vrouw – de wereld rond. Stuurde Etienne (55) vorige keer nog Sabine naar huis om voor Rebecca (46) te kiezen, dan bleek nu dat hij eigenlijk een boontje had voor Sabine en niét voor Rebecca. Merkwaardig genoeg was daar niets van te merken tijdens het reisje dat de twee maakten naar het naburige Kaapverdische eiland Santo Vicente. Etienne liet Rebecca geen moment los en overlaadde haar met zoentjes. Eenmaal samen in het hotel, deelden ze zelfs zonder enig probleem het bed.

© VTM

Alles leek er dus op te wijzen dat de twee hun relatie een kans zouden geven, tot dat heftige gesprek op het strand waarin alles kantelde. Hoewel Etienne zichzelf graag profileert als “een open boek”, vond Rebecca toch dat hij zich niet helemaal openstelde voor haar. Niet onterecht, want op haar vraag “Wil je dan dat ik hier bij u blijf?” antwoordde Etienne ontwijkend “Dat stoort me niet hoor”. Toen al voelde Rebecca nattigheid. Na lang aandringen forceerde ze Etienne kleur te bekennen. Ze vroeg hem of er een vonk was, ja of nee. Veel duidelijker kon de vraag niet zijn en dus gaf Etienne toe: “De vonk is er niet.”

© VTM

Maar daar blijft het niet bij. Toen Rebecca begon door te vragen, bekende Etienne uiteindelijk dat hij toch iets voelt voor Sabine. Hij stuurde haar naar huis omdat ze Kaapverdië niet zag zitten en terug naar België wou. “Maar ik heb de verkeerde beslissing genomen. Ik vind het spijtig dat Sabine hier niet is”, zei hij.

Een geëmotioneerde Rebecca had weinig aan die bekentenis: “Nu kwetst hij twee vrouwen. Ik ben hier voor niks en Sabine is thuis.”

Hoopvol nieuws

Geen toekomst dus voor Etienne en Rebecca, en hetzelfde geldt voor akkerbouwer Victor (25) en Rani (20) in Bulgarije. Na een fijne tijd in een luxeresort, besloten de twee als vrienden elk hun eigen weg te gaan.

© VTM

Hoopvoller nieuws kregen we van Stephan (33) en Evelien (34). Hun citytrip naar Montreal maakte duidelijk dat ze allebei – voorzichtig – bereid zijn hun liefde te laten groeien. Ook in Finland lijkt er iets in de maak tussen huskygids Marianne (40) en Remco (37). Afwachten of dat in de extra aflevering donderdag wordt bevestigd.

© VTM

Wie er maandagavond helemaal niet meer bij was, was akkerbouwer Gerard (43) uit Duitsland. Hij ging niet op romantische uitstap nadat Marijke vorige week al had beslist niet met hem door te gaan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER