Ook Bart De Wever waagt zich aan Mannequin Challenge

Op de persvoorstelling van Winter in Antwerpen heeft burgemeester Bart De Wever zich van zijn stilste kant laten zien. Samen met het personeel van de Polar Bar waagde ook hij zich aan de mannequin challenge.

mrra

Burgemeester Bart De Wever kwam alle activiteiten van het winterevenement al eens bekijken vooraleer hij op handelsmissie naar China vertrok. De Polar Bar, die nu aan de cruiseterminal staat in plaats van op het Steenplein, mocht de spits afbijten. “Zo’n winterbar opzetten is een waanzinnig groot werk”, zegt de organisatie. In vier dagen tijd bouwden ze een leeg terrein om naar een bar van Alice in Wonderland. “Er was echt even nood aan ontspanning”, vertelt eventplanner Debbie Van Bouwel. Een mannequin challenge vonden ze daar perfect voor.

“We deden er eerst al eentje enkel met ons personeel, maar toen beseften we dat we misschien de burgemeester ook wel zo ver zouden krijgen. We dachten allemaal, ‘kom we vragen dat gewoon!’” Ze voegden de daad bij het woord en Bart De Wever was er meteen voor te vinden. “De samenwerking met stad Antwerpen om er opnieuw een geweldig jaar van te maken, gaat heel vlot.”

Winter in Antwerpen opent zaterdagavond voor de eerste keer haar deuren met een schaatsbaan, reuzenrad, gezellige standjes en ook een minigolf in de winterbar.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER