Temptation Island
Volledig scherm
Temptation Island © VIJF

Nadat RTL ‘Temptation Island’ schrapt vanwege aanranding in show: Vlaamse VIJF neemt niet dezelfde beslissing

TVDe Nederlandse zendergroep RTL stopt met het uitzenden van reality-tv. Dat betekent dat programma's als ‘Temptation Island’ en ‘Love Island’ tot nader order niet op het kleine scherm te zien zijn. Aanleiding voor de beslissing is het grensoverschrijdend gedrag dat onlangs in de Nederlandse datingshow ‘De Villa’ te zien was. Die reeks werd meteen stopgezet nadat deelneemsters ongevraagd betast werden. Bij VIJF lijkt het voorlopig zo’n vaart niet te lopen.

7 reacties

  • Didi Bellens

    4 jaar geleden
    Tuurlijk dat ze dat niet willen bij vijf. Zouden teveel centjes moeten missen. Ik kijk toch nooit naar die rotzooi. Wacht tot ze ook zoiets tegen komen dan zullen ze niet meer lachen.
  • Serge Godfroid

    4 jaar geleden
    Stoppen met reality shows ??? Voor mij nog liever gisteren dan morgen! Maar vrees dat het niet zal lukken, het brengt teveel centjes op
  • Rudy Jacobs

    4 jaar geleden
    hopelijk gebeurt er niks op de vijf ,en mocht het zo toch zijn diegene dit besliste om er mee door te gaan verantwoordelijke stellen en indien zo toch een miljoenen boet laten betalen
  • Rudy De bakker

    4 jaar geleden
    Eindelijk goed nieuws. Hopelijk zijn ze hier in België ook zo slim,en stoppen ze met die onnozele ,waardelooze programma's.
  • D. Vandegoede

    4 jaar geleden
    Nee, verkeerd bezig. Beter ware die programma’s te gebruiken om de hoertjes en haantjes wat fatsoen en waarden aan te leren olv een deftige groep psychologen die meer ervaring hebben met (her)opvoeding dan met kijkcijfers gebaseerd op de hoeveelheid gore situaties.