Feroza Aziz laat aan het begin van de video uitschijnen dat ze schoonheidstips zal geven, maar blijkt een diepere boodschap te hebben.
Volledig scherm
Feroza Aziz laat aan het begin van de video uitschijnen dat ze schoonheidstips zal geven, maar blijkt een diepere boodschap te hebben. © Feroza Aziz

TikTok-video van tiener over mishandeling van moslims in China gaat viraal

In een video op de app TikTok die aanvankelijk lijkt te gaan over het krullen van wimpers, vroeg de Amerikaanse Feroza Aziz het voorbije weekend aandacht voor de Chinese “moslimconcentratiekampen”. De clip ging al snel viraal, maar volgens Aziz’ verhindert TikTok, een Chinese app, nu dat ze haar account nog kan gebruiken.

3 reacties

  • Anita Billen

    4 jaar geleden
    De chinezen doen dat goed. De Islamieten willen alles en overal zich binnen dringen wat ook goed lukt. Zie maar alle jonge vluchtelingen die in Europa binnen komen. Zegt genoeg.
  • Ben Kenobi

    4 jaar geleden
    De wereld moet eens beginnen te stoppen met zich te bemoeien met andere landen.Kijk naar je eigen land en kuis daar de rommel op.China heeft geen mensenrechten zoals wij het kennen,Maar China heeft ook geen terroristen en gelukszoekers die het land om zeep helpen.
  • ruben block

    4 jaar geleden
    de chinezen zijn slimmer.daar zal geen enkele jihad aanslag plaats vinden,en hoe zou dit nu toch komen he.als ge ze pampert zoals hier dan willen ze hun wil en goesting door rammen zoals hun profeet het wilt.