Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photo News

Bart Peeters wordt 60 en viert dat met 9 concerten in de Lotto Arena én een mini-reünie van The Radios: “Dit lijkt net een woonkamer”

ShowbizzZijn grootste hits, een 500-koppig koor, en als dé grote verrassing: een kleine reünie van The Radios met Ronny Mosuse als pakkend eerbetoon aan wijlen Robert Mosuse. Gevoelig en energiek klonk Bart Peeters in de Lotto Arena bij de aftrap van zijn ‘Deluxe’ gisteravond. Vandaag mag hij nog eens, zelfs vier keer deze week in totaal en in januari volgen nòg vijf shows. Als Vlaanderens bekendste podiumspringer 60 wordt, viert hij dat zoals het hoort.

4 reacties

  • Frieda Fossey

    4 jaar geleden
    OMG.....hoe verzuurd kan je zijn?!? Niemand wordt verplicht om er naartoe te gaan. Maar al die duizenden die wel aanwezig zijn, genieten van een prachtig opgebouwd concert waar hard aan gewerkt is!!! Dus stop met die negatieve berichten en ga in januari eens luisteren.
  • Freddy Madou

    4 jaar geleden
    Hij heeft ook gespeeld op de opening van het voetbalstadion te Knokke, ik dacht echt dat we op een begrafenisceremonie stonden een uur lang ambiance 0, ze hadden beter Bart De Graaf laten verder spelen die was 1000 maal beter, Bart is precies nooit volwassen geworden.
  • Francis smet

    4 jaar geleden
    9 concerten in de Lotto arena, reken maar uit. Heeft voor zichzelf een mooie verjaardag uitgezocht. Spaarboekje zal een mooi bedrag mogen verwelkomen. Onder het mom van ik ben 60 geworden. Als hij de mensen een cadeau wou geven liet hij ze gratis binnen !
  • Luciano van As

    4 jaar geleden
    Mooi verjaardagscadeau... Die inkomsten van 9 optredens. Ik wordt ook 60 nog dit jaar en dat gaat me veel geld kosten, ipv een dikke bankrekening,!