Sammy Mahdi
Volledig scherm
Sammy Mahdi © BELGA

Ex-ministers scharen zich achter kandidaat-voorzitter Mahdi (CD&V)

Ex-CD&V-boegbeelden Wivina Demeester en Inge Vervotte geven de kandidatuur van Sammy Mahdi een duwtje in de rug. Dat schrijft De Standaard vandaag.

29 reacties

  • ETIENNE BOECKX

    4 jaar geleden
    Kiezen voor Mahdi kan een positieve invloed/wijziging van de CD&V teweeg brengen. Kiezen voor die industrieel zal een verdere daling teweeg brengen.
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Als het Mahdi zal zijn is de CD&V verplicht hun naam te veranderen Democratisch zal hij wel zijn, Vlaams is al minder zeker en christelijk waarschijnlijk helemaal niet. CD&V is bijna gelijk het leger ze zoeken overal leden.
  • Peter Janssen

    4 jaar geleden
    Cd&v heeft behoefte aan een naamsverandering: christelijke, democratische &vlaams hoort mt&v genoemd te worden: moslim, totalitaire verraderspartij. Niks vlaams of christelijk nog aan die flutpartij met windhanen en kippen zonder kop.
  • robrecht Peeters

    4 jaar geleden
    waarom besliste het ACW voor enkele jaren onder de naam Beweging door het leven te gaan? Antwoord : om Moslims aan te trekken die anders stee weg zich aansloten bij de Socialistische vakbond. En was het Vrij Onderwijs niet de eerste om Islamitische godsdienst lessen te voorzien.Dus Mahdi ligt in de lijn van dit alles
  • Robert Opdebeeck

    4 jaar geleden
    Grote verliezers hebben niemand nodig hoe sneller verdwenen hoe beter en zeker geen leiding door vreemdelingen