vacature.com
Volledig scherm
vacature.com © Rawpixel

Werken in de gezinszorg: 7 belangrijke voordelen

JobsBen jij graag onder de mensen en haal je voldoening uit het helpen van anderen? Dan is de gezinszorg misschien iets voor jou. De variatie in taken, de werkzekerheid en de waardering die je krijgt van cliënten, zijn maar enkele voordelen die de sector te bieden heeft. 

7 reacties

  • Enigste Belg ?

    4 jaar geleden
    15 jaar gedaan. Onderbetaald. Onder gewaardeerd en veel poetsen. De job staat hier veel te schoon beschreven
  • Nico Herbots

    4 jaar geleden
    Wegen die voordelen op tegen de nadelen, kan je je afvragen. Een relatief laag loon, zware fysieke belasting, zeker wanneer je met erg zwakke, volwassen patienten werkt, altijd hoge werkdruk en door de meerderheid van specialisten en dokters en eigenlijk ook door onze regering word je openlijk als minderwaardig beschouwd. Als het geen roeping is, zou ik mijn 'variatie', 'eigen regio' of 'bijleren' elders proberen in te vullen.
  • Ivan Godefroot

    4 jaar geleden
    John Stahl: dan is dat minister... je krijgt veel geld, enorm veel geld en je moet er nikske voor doen... en als je het beu bent, na enkele jaren, krijg je nog een ferme premie!!!! :)
  • Etienne Callebout

    4 jaar geleden
    Wie heeft daar nu baat mee met zulke niets zeggende woorden in de media . Vertel liever eens de echte waarheid over werken in deze sector en wel onverbloemd .
  • Daniël Maenhaut

    4 jaar geleden
    Men behandelt de zorgkundigen en verplegenden nog altijd als marionetten. En dan verschieten ze dat er velen afhaken... Het enige dat telt is opbrengst voor de rustoorden en ziekenhuizen... diegene die blijven zijn meestal idealisten !