Taylor Swift tijdens de AMA’s.
Volledig scherm
Taylor Swift tijdens de AMA’s. © Chris Pizzello/Invision/AP

Eindelijk: Taylor Swift deelt volledige opname van haar ‘Artist Of The Decade’-optreden tijdens de AMA’s

MuziekTaylor Swift deelde eindelijk de volledige opname van haar veelbesproken optreden tijdens de American Music Awards. Daar won ze als eerste artiest ooit de ‘Artist Of The Decade’-award, ofwel ‘Beste artiest van de voorbije tien jaar’. 

0 reacties

  1. Voorbij de kolder van ‘Europapa’ schuilt een beklijvend verhaal: “Op het eerste gezicht lijkt het een blije act, maar...”
    PREMIUM
    25

    Voorbij de kolder van ‘Europapa’ schuilt een beklijvend verhaal: “Op het eerste gezicht lijkt het een blije act, maar...”

    Velen vinden hem een rare vogel met zijn witte bloempothaar en blauwe puntschouders, en er zal tijdens zijn optreden ook een vogel óp het podium staan. Maar voorbij de kolder is ‘Europapa’, de megahit en het Songfestival-nummer van Joost Klein (26), enorm kwetsbaar. Meer zelfs: zijn optreden in Malmö wordt vanavond eigenlijk één groot eerbetoon aan zijn ouders die hij als kleine jongen vaarwel moest zeggen. “Ze denken dat ik een grap ben, maar ik denk niet dat het grappig is.” Een reconstructie.
  2. “Scherpschutters op de daken en gewapende agenten in clubs”: zenuwen in Zweden staan strak gespannen voor start Songfestival
    PREMIUM
    12

    “Scherp­schut­ters op de daken en gewapende agenten in clubs”: zenuwen in Zweden staan strak gespannen voor start Songfesti­val

    De zenuwen in het Zweedse Malmö, waar morgen het Eurovisiesongfestival van start gaat, staan strak gespannen. De dreigingen lijken van alle kanten te komen: van koranverbrandingen, anti-Israël-protesten en Russische sabotage tot vrees voor terrorisme. De veiligheidsmaatregelen zijn dan ook de strengste in de geschiedenis van het land, van scherpschutters op de daken tot metaaldetectoren en helikopters over de hele stad. “Je voelt aan alles: als Israël donderdag doorgaat naar de finale, gaan er rellen uitbreken”, vertellen Vlaamse fans ter plaatse.
  1. “Ik zeg altijd dat ik met afgedankte tweedehandsspullen in elkaar ben gezet”: ook Metejoors zus Lisa sukkelt met gezondheid
    PREMIUM
    Muziek

    “Ik zeg altijd dat ik met afgedankte tweede­hands­spul­len in elkaar ben gezet”: ook Metejoors zus Lisa sukkelt met gezondheid

    Eerder deze week kondigde Metejoor, echte naam Joris Van Rossem (33), aan dat hij noodgedwongen een rustpauze moet inlassen. “Momenteel voel ik mij niet zo groot”, kondigde hij aan. Z’n zus Lisa (31) weet hoe dat voelt. Enkele weken geleden moest ook zij op de rem trappen na een ziekenhuisopname. “Mijn gezondheid zal altijd een struikelblok zijn”, vertelt ze in een uitgebreid gesprek met Dag Allemaal na haar eerste solo-optreden.
  2. Onze reporter op ‘concert van de eeuw’ in Parijs, samen met Vlaamse Swifties: “Wel slikken als er 1.600 euro van je bankrekening gaat”
    PREMIUM
    Reportage
    3

    Onze reporter op ‘concert van de eeuw’ in Parijs, samen met Vlaamse Swifties: “Wel slikken als er 1.600 euro van je bankreke­ning gaat”

    Taylor Swift is zowat de grootste popster van de planeet en dat heeft onze reporter Esther De Leebeeck geweten. Als fan – ‘Swiftie’ in het jargon – was ze dan ook extatisch om de Europese aftrap van haar ‘Eras Tour’ mee te maken in Parijs gisteravond. En met haar vele andere Vlaamse Swifties. “Al jaren heb ik een Taylor Swift-spaarrekening”, vertelt mama Femke (27) uit Niel. Wat maakt Swift anders dan alle anderen? En hoe was het concert waar de halve wereld wil bij zijn nu écht?