© Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond

Verrassing van formaat in ‘Boer zkt vrouw’: reünie van boeren en deelnemers loopt helemaal anders dan verwacht

In de slotaflevering van ‘Boer zkt vrouw - de wereld rond’ regent het verrassingen. Goede keuzes bleken minder goede te zijn, verliefde koppels waren dan toch niet zo verliefd. Maar de grootste plotwending verbaast vriend en vijand: het is de nieuwe relatie van, jawel, boer Gerard.

evdg, bpr

Boer Gerard en Marijke

Het beeld is menig kijker bijgebleven: een terneergeslagen boer Gerard die de tranen niet langer kan bedwingen nadat niet één maar wel twee vrouwen zijn hart de maaidorser ingooiden. Daphne stapte vroegtijdig op en ook Marijke zag een romantische trip niet meer zitten. “Ik was echt keiverliefd op Marijke, maar de liefde moet van twee kanten komen”, zei de gebroken man zo begripvol mogelijk.

Maar juicht ende jubelt: want de aangekondigde plotwending was geen loze belofte van de programmamakers. Het is Gerard dan toch gelukt de liefde te vinden. En wel degelijk bij Marijke. De twee maken nu helemaal op eigen houtje enkele trips, van de romantische soort.

(Lees verder onder de foto)

© Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond

Boer Etienne en Rebecca

Afgelopen maandag zagen bijna 800.000 kijkers hoe de romantische trips niet voor alle boeren even goed verliepen. Zo bleef Rebecca (46) teleurgesteld achter na wat een beloftevolle start op het Kaapverdische eiland Santo Vicente leek. Etienne (55) gaf na veel aandringen toe toch meer te voelen voor Sabine. Opmerkelijk, want die had hij eerder zelf naar huis gestuurd.

In de slotaflevering van ‘Boer zkt vrouw - de wereld rond’ zagen we dat de suikerrietboer dan toch nog op een date is gegaan. Niét met Sabine, wel met een andere Vlaamse. Iemand die hij onrechtstreeks heeft leren kennen door het tv-programma. De twee overwegen momenteel zelfs een trip samen.

Boer Victor en Rani

Victor (25) en Rani (20) hadden er een fantastische trip opzitten in Bulgarije. Cupido schoot raak bij de jonge Rani, maar bij Victor waren met de beste wil van de wereld geen vlinders - en ook geen rupsen, sorry Rani - te bespeuren. De graanverbouwer is ondertussen wel opnieuw aan het daten. Met een Bulgaarse vrouw, dit keer.

© Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond

Boer Stephan en Evelien

Evelien (34) was verliefd op Stephan (33) en zag een toekomst in Canada al helemaal zitten, dat was al snel duidelijk. Het liefst van al zag ze de andere dames, in het bijzonder ‘de stadsmus’, zo snel mogelijk vertrekken om meer tijd door te brengen met haar droomman.

En zo geschiedde. Al wilde de paardenboer uit Canada het langzaamaan doen en alle tijd nemen om zijn uitverkorene beter te leren kennen. “Absence makes the heart grow fonder”, zei hij in de vorige aflevering. Of te wel: Stephan was vooral benieuwd naar het moment dat Evelien terug het vliegtuig richting België zou nemen. Zou het afscheid hem zwaar vallen en zou hij haar missen? Negatief. “Dat had ik niet, merkte ik toen ze weg was”, aldus de horseman.

© Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond

Boerin Marianne en Remco

Hoe gezellig het ook was in de Finse iglo, ook voor huskygids Marianne (40) blijft het tegen alle verwachtingen in bij een mooie vriendschap. Haar ‘stoere viking met peperkoekenhart’ Remco (37) bleef nochtans enkele dagen langer in Finland, vloog daarna nog eens twee weken terug én ging zelfs nog op vakantie met Marianne naar Noorwegen. Maar de échte vonk bleef langs beide kanten uit.

© Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER