BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Advocaat-generaal Hof van Cassatie pleit voor verwerpen cassatieberoep Albert II

De advocaat-generaal bij het Hof van Cassatie heeft vrijdagochtend gepleit om de cassatieberoepen van Albert II in de zaak Delphine Boël te verwerpen. Op een beslissing van het Hof moet Boël, die de zitting zelf bijwoonde, nog wachten tot 13 december.

12 reacties

  • Hedwige Dubois

    4 jaar geleden
    Het moet heel erg zijn als je vader je niet wil erkennen, je moet innerlijk heel sterk zijn om dit te kunnen dragen. Geen erkenning je negeren alsof je niets bent Albert maakt er een hele groot fout mee die voor altijd een schaduw zal werpen van wie hij is. Wat moet ze tegen haar kinderen zeggen??? Ik hoop voor Justin dat de rechtbank nu vlug beslist en bekend maakt dat Albert haar vader is, want dat is hij!
  • Freddy van Puymbrouck

    4 jaar geleden
    Het is bijna middeleeuws dat Albert blijkbaar zo veel macht heeft dat hij zowat alles jaren kan tegen houden.Vanwaar dat voorrecht?, vooral omdat het in de eerste plaats vooral in de politiek allemaal grote broekschijters zijn en het gerecht sluit zich daarbij aan.Je zal daar maar tegen moeten vechten.
  • Diane Bernaerts

    4 jaar geleden
    Marc Camp: het was wel wat meer dan "een avontuurtje", en Albert kwam wel degelijk jarenlang vrijwillig zijn verplichtingen als vader na; Delphine noemde hem zelfs "papillon". Tot Boudewijn besliste dat het gedaan moest zijn en dat hij zijn huwelijk met Paola moest proberen te redden.
  • censor

    4 jaar geleden
    Het begint me te dagen waarom de pensioenen opgetrokken zijn tot 67 jaar....er komen heel wat dotaties erbij van de kon. familie, privéscholen , onderhoud gebouwen, een klein cruiseschip van de andere twee "vorsten" de gratis privé-vluchten en nu bijna erkenning Delpine als dochter van......Je mag nu zeggen wat je wil, de overheid is toch echt vooruitziend...
  • Patrick Mechels

    4 jaar geleden
    Juridische waarheid en biologische waarheid zijn dus juridisch verschillend maar biologisch hetzelfde of omgekeerd. Idem trouwen. Je kan juridisch met iemand getrouwd zijn maar voor de kerk met iemand anders...het is maar hoe het voor jou het beste uitkomt. Dat zijn de achterpootjes die bewust gecreëerd zijn door beide partijen. Volgens de dood ben je voor de kerk pas gescheiden...