Bryan Heynen met succes geopereerd na kruisbandletsel

Bryan Heynen is met succes geopereerd nadat hij vorig weekend tijdens de uitwedstrijd bij Moeskroen (2-2) de voorste kruisband van zijn rechterknie helemaal afscheurde. Dat heeft de middenvelder van KRC Genk vrijdag laten weten.

belga

Heynen plaatste een foto op Twitter waarop hij met een ingepakte knie op een ziekenhuisbed ligt. “De operatie is goed verlopen”, schrijft de middenvelder. “Bedankt iedereen voor de lieve berichten en steun die ik kreeg de afgelopen dagen. Ik supporter nu zeker en vast mee van op de eerste rij.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De 22-jarige Heynen verdraaide op Moeskroen kort voor de rust, zonder tegenstander in de buurt, zijn knie. Hij moest met een draagberrie van het veld gedragen worden. Er wacht hem een revalidatie van minstens 6 maanden. Het is voor de Genkse middenvelder al de tweede kruisbandblessure in zijn carrière. Bijna dag op dag twee jaar geleden scheurde hij op training de voorste kruisband van z’n linkerknie.

© Photo News

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer