Wout van Aert.
Volledig scherm
Wout van Aert. © VTM

Van Aert maakt op 27 december comeback in het veld in Loenhout: “Het zou heel dom zijn om over resultaten te spreken”

VeldrijdenWout van Aert (25) duikt op 27 december weer het veld in in Loenhout. Dat maakte de drievoudig wereldkampioen in het veld bekend tijdens de voorstelling van zijn nieuw veldritshirt. “Afgelopen maand ging mijn revalidatie sneller vooruit dan voordien”, aldus Van Aert. “Ik heb nog wel wat hinder, maar de comebackdatum is realistisch.”

23 reacties

  • Els Daneels

    4 jaar geleden
    Alle succes gewenst Wout! Hoop dat Tom Boonen in deze ongelijk krijgt. Maar als koppige Kempenaar zit dat er dik in, dat Wout iedereen flink het nakijken geeft. Met tijd en boterhammen, en Van Aertse hardnekkigheid, komt dat wel slim ;-) Hopelijk is er bij de UCI ook een lampke gaan branden dat zulke accidenten niet meer kunnen en zeker niet meer mogen voorvallen!
  • Suzanna De Wolf

    4 jaar geleden
    Tof we zitten al klaar en Van Gielen wat positiviteit kan geen kwaad ! wij geloven in Wout dat hij er zeker terug zal staan.
  • herman de genst

    4 jaar geleden
    Zie het maar als voorbereiding op het wegseizoen , alhoewel ik er wel van uitga dat Wout wel zal weten waar hij aan begint en niet onvoorbereid aan de start zal staan .
  • Maria Briers

    4 jaar geleden
    Dit is geweldig goed nieuws. Dit is ook heel goed nieuws voor de wielersport. Ik kijk er terug naar uit.
  • ivo torfs

    4 jaar geleden
    Prachtige reacties, daar sluit ik me graag bij aan.