Marc Dutroux in 1996.
Volledig scherm
Marc Dutroux in 1996. © Belga

"Ze zijn niet tot het uiterste gegaan in het dossier over het netwerk rond Marc Dutroux”

In het dossier Dutroux-bis, waarin werd gezocht naar de vermeende netwerken rond Marc Dutroux, zijn veel pistes niet uitgespit. Dat zegt Michel Bourlet, de voormalige procureur verantwoordelijk voor het dossier, in La Dernière Heure. Volgens hem had er "meer in gezeten", vooral wat betreft de piste rond de uitbater van het vroegere Blankenbergse Hotel Brazil en niet-geïdentificeerde DNA-sporen.

16 reacties

  • Jan Delafontaine

    4 jaar geleden
    En Elio Di Rupo? Die werd lekker premier.
  • Jef Van De Plas

    4 jaar geleden
    Dat weet heel Belgie, en waarom staat dit artikel dan stoemelings ergens verloren tussen Starbucks artikel en de lengte van de nieuwe de Mini ? Zou vooraan met een grote kop moeten staan en alle onderzoeksjournalisten ( als die nog bestaan) zouden er op moeten gezet worden. Dat zijn taken voor de pers , nu is de helft van de tijd die stomme Kim Kardashian of die Pommeline veelventer in de belangstelliing
  • Lisette Theunis

    4 jaar geleden
    Idem het onderzoek naar de ware toedracht van bende van Nijvel. Sommige zaken kunnen eenmaal het daglicht niet verdragen en sterven een stille dood.
  • rudy poelmans

    4 jaar geleden
    Er wordt meer geld in camera's gestoken dan in het Belgisch schandaal.
  • john Roderigas

    4 jaar geleden
    en terecht er waren zeker meerdere die mee speelden maar niet over de tong mochten komen en zo heeft men die zaak verziekt.